Youtube 'a başlamak istiyorum

Mr.Cody

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Öncelikle youtube 'a başlamak istiyorum fakat klasik gta 5 raft minecraft vb. dışında piyasada çok olmayan ve yabancı ülkelerde fln tutmuş içerikler var mı? Hiç bunun üstüne araştırma yaptınız mı?

Ben bakacağım da daha önceden bakan varsa hiç vakit kaybetmiyeyim dedim

Konum olarak Amerika ve İngiltere deki videolar çok ilgimi çekiyor benim onlara bakabilirsin.

Gelişmek istiyorsan ..... ..... başlıklar atıp aa karakter çıktı hile vs gibi başlıklar brawl stars çekmen ve pubg mobile çekmen lazım

Konum olarak Amerika ve İngiltere deki videolar çok ilgimi çekiyor benim onlara bakabilirsin.
şuan onlara bakıyorum

önce özgün içerik :D gerçi bu şekilde 10m abone olunuyor doğru 😄
özgün olarak kim bir yerlere gelmiş ki :)

Gelişmek istiyorsan ..... ..... başlıklar atıp aa karakter çıktı hile vs gibi başlıklar brawl stars çekmen ve PUBG mobile çekmen lazım
ironi yaptığını düşünüyorum :D

şuan onlara bakıyorum

haır gir bak trendlere alayı salakça videolar "dili değiştirdim karakter çıktı / bir maçta 50 vurdum veya uc hilesi 1 aya 10k abone olursun ironi fln değil tr de özgün olamazsın tüm youtube kitlesi velet"

Öyle bir şey yapmalısın ki herkesin dikkatini çeksin. Ayrıca bu kadar izlenen adam varken senin yapabileceğin en farklı şeyi yapıp dikkat çekmen lazım

şuan onlara bakıyorum

Yani dostum ne yalan söyleyeyim özgün olmak işe yarar fakat böyle bir ortamda evet zor :(

Öyle bir şey yapmalısın ki herkesin dikkatini çeksin. Ayrıca bu kadar izlenen adam varken senin yapabileceğin en farklı şeyi yapıp dikkat çekmen lazım

eyfelden paraşütle atla

haır gir bak trendlere alayı salakça videolar "dili değiştirdim karakter çıktı / bir maçta 50 vurdum veya uc hilesi 1 aya 10k abone olursun ironi fln değil tr de özgün olamazsın tüm youtube kitlesi velet"
aslında bende çok büyük sayılmam yaşım 15 eylül de 16 ya gireceğim fakat ben çocuk yaşta insanlardan ziyade teknolojiye düşkün her insana hitap edecek videolar çekmek istiyorum bir farkındalık olması maksadıyla

Aynen öyle bana böyle bir şey lazım

Yani dostum ne yalan söyleyeyim özgün olmak işe yarar fakat böyle bir ortamda evet zor :(
Ne yazık ki

ben de zaten orda 10M(ailesi) olan kanalı bahsettim :D
:D

aslında bende çok büyük sayılmam yaşım 15 eylül de 16 ya gireceğim fakat ben çocuk yaşta insanlardan ziyade teknolojiye düşkün her insana hitap edecek videolar çekmek istiyorum bir farkındalık olması maksadıyla

Aynen öyle bana böyle bir şey lazım

Ne yazık ki

:D

teknolojiye düşükkn insan az izlenmezsin salarsın sonra

Bence pc bilgin varsa sık karşılaşılan sorunlara çözüm çek .
Atıyorum xxxx.dll hatası nasıl düzeltilir
Mavi ekran nasıl düzeltilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,416
Üyeler
186,738
Son üye
Yusufenes1643
Geri