tunahanselcuk61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 174
- Bütçe
- 450000
Merhaba yaşım 19 bu benim ilk arabam olacak bu bütçeye hangi aracı önerirsiniz? Araç hergün aktif kullanılacak. Max bütçe 450.000₺
1.3 dizel puntoMerhaba yaşım 19 bu benim ilk arabam olacak bu bütçeye hangi aracı önerirsiniz? Araç hergün aktif kullanılacak. Max bütçe 450.000₺
Renault Megane 2 alabilirsin parçaları vesaire çok uygun ilk Araban olacağı için ideal olurMerhaba yaşım 19 bu benim ilk arabam olacak bu bütçeye hangi aracı önerirsiniz? Araç hergün aktif kullanılacak. Max bütçe 450.000₺
bu olur bence hem şekilMerhaba yaşım 19 bu benim ilk arabam olacak bu bütçeye hangi aracı önerirsiniz? Araç hergün aktif kullanılacak. Max bütçe 450.000₺
Güzelmiş hocam ama bu arabalarla çok oynanıyor deniyo 1.3punto, golf ve megane 2 geldi cevap olarak sizce hangisi ?
Yani bunlara otoban faresi falan diyolar yazılım falan yapılıyormuşÇok oynanmış
Yani bunlara otoban faresi falan diyolarÇok oynanmış
Buda motoru bozuyor diye biliyorum yanlısım varsa düzeltin lütfenYani bunlara otoban faresi falan diyolar yazılım falan yapılıyormuş
megan 2 daha iyi olur senin içinGüzelmiş hocam ama bu arabalarla çok oynanıyor deniyo 1.3punto, golf ve megane 2 geldi cevap olarak sizce hangisi ?