Sana önerdiğim oyunları oyna özellikle the mean greens, hiç sıkılmazsınPC başında gerçekten sıkılmaya başladım neden bilmiyorum
Bir yer de sorun var demekki ayarlarına bi el at derimCS:GO oynuom genelde ama rank atlıyamıyorum sadece
Hocam 8000dpi çok değilmi bence sorun orda4:3 8000DPİ oynuorum tek sorun takım arkadaşlarım
Yok gayet yeterli, Sorunlar:Hocam 8000dpi çok değilmi bence sorun orda
Sınırlarınızı aşın hocam tek tür oyun oynamak dünyaya tek bir pencereden bakmaya benzer. Tüm oyun türlerini (En az 20-30 saat) deneyin derim kendinize uygun illaki bir şey bulursunuz.4:3 8000DPİ oynuorum tek sorun takım arkadaşlarım
Tabi biraz zaman işi o da ayrı bir mesele...Sınırlarınızı aşın hocam tek tür oyun oynamak dünyaya tek bir pencereden bakmaya benzer. Tüm oyun türlerini (En az 20-30 saat) deneyin derim kendinize uygun illaki bir şey bulursunuz.
Bilmiyorum önceden GTA çok seviyordumSınırlarınızı aşın hocam tek tür oyun oynamak dünyaya tek bir pencereden bakmaya benzer. Tüm oyun türlerini (En az 20-30 saat) deneyin derim kendinize uygun illaki bir şey bulursunuz.
Cs:Go nun global arenada türkiyede esporcu gözüyle bakmak yanlış bir bakış açısı. Csgo türkiyede çok rağbet görsede esport türkiyede desteklenmek yerine yerin dibine batırılan bir sektör. Ne devletten destek var ne de halktan. E-sport gözüyle bakmak istiyosanız valorantı tercih edin Riot gamesin kendi arenası bile var türkiyede ordan daha çok destek alırsınız. Cs go şu an en arkaplan oyunlardan birisi.Bilmiyorum önceden GTA çok seviyordum
ARaba parçalama felan vs.
CS:GO ya baktım E-Sporcu gözüyle
Spray Aim çğrendim çalıştım azmettim
Şimdi Global yoluna girmek istiyorum ama daha yolun başındayım
Hevesinizi tabikide kırmak istemem. Aylık bir ücretle Face it e katılıp seviyenizi yükseltmek ve FPL turnuvalarına girmek MM serverlerinde 64tick te ruslarla uğraşmaktan daha iyidir.Cs:Go nun global arenada türkiyede esporcu gözüyle bakmak yanlış bir bakış açısı. Csgo türkiyede çok rağbet görsede esport türkiyede desteklenmek yerine yerin dibine batırılan bir sektör. Ne devletten destek var ne de halktan. E-sport gözüyle bakmak istiyosanız valorantı tercih edin Riot gamesin kendi arenası bile var türkiyede ordan daha çok destek alırsınız. Cs go şu an en arkaplan oyunlardan birisi.