❌İndirim Bitti! Thermalright Assasin sprit 899tl

7900X3D 'yi 95 derece amd stok soğutucusuyla kullanıyom 2 yıldır hala benchmark aynı değerlerde :D 900 tl soğutucuya para vermek nedir yav
İşlemci kendini kısıtlıyodur kısıtlamasa bile uzun vadede işlemciye zarar verir yoksa kimse almazdı

7900X3D 'yi 95 derece amd stok soğutucusuyla kullanıyom 2 yıldır hala benchmark aynı değerlerde :D 900 tl soğutucuya para vermek nedir yav
bende ryzen7600ü kullanıyorum (95 derecede, fakat turboyu kapatıp max 4.4ghz'e düşürdüm öyle bile 82 görüyor) ama gürültü eşiği rahatsız ediyor malesef ve renginide hiç beğenmedim ama galiba alacağım gri renk gibi duruyor ve stok fana göre çok kaba duruyor, ztn 95 derecede 10 yıl bile çalışırsan sorun yaşamazsın işlemci öyle tasarlanmış ama fan 2600RPM dönüyor ve küçük fan var :/. bu arada multi core olarak bi %5-10 skor kaybımız var

edit: paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum linkten satın alıyorum 1 tane

Gerçek indirim mi? Fiyat farkını bilen var mı? Normalde kaça satılıyor?

kasam desteklemiyor... lanet olsun adamım nefret ediyorum bu kasadan

gayet etkili soğutucu. ryzen 5 5600 ile tam yükte 61 dereceyi geçmiyor.
gürültü eşiği nasıl hocam ben youtubedan baktımda fanlar çok gürültülü gibi geldi kaç rpmde çalıştırıyorsunuz ve kulağa naısl geliyor ses ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5500 için almaya deger mi?
hayır değmez, babamda var 5500 sinek vızıltısı gibi sessiz.. stok fanla.. ben ryzen 7600'e alsammı diye düşünüyorum 5500e israf ve kaba fan

7500F kullanıcısı olarak açıkçası çok memnun değilim. İşlemcim boşta 55-60 derece değerlerinde çalışıyor, cs2de ise 65-70 aralığında çalışmakta. 5. Nesillerde nasıl performans verir bilmiyorum ama 7. Nesil için alacaklara biraz daha üste koyup phantom spirit veya başka soğutuculara bakmalarını öneririm

i3 12100F veya i5 12400F için performansı nasıldır tecrübe edinen kullanan varsa yazabilir mi?

Geri