❌İndirim Bitti! Tecno sparj 10 pro 270 tl

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Satıcı, soru & cevap kısmında kılıf olduğunu belirtmiş.

Forumu meşgul etme böyle birşeyin olması imkansız boşu boşuna vakit kaybı
kardeşim hata yapamazmı görmüş böyle fiyata şaşırmış sen mükkemel birimisin hata yapmıyormusunda böyle şeyler diyorsun

kardeşim hata yapamazmı görmüş böyle fiyata şaşırmış sen mükkemel birimisin hata yapmıyormusunda böyle şeyler diyorsun
Hata yapılır ama süper mega indirim diye yazılmaz görürsün foruma atarsın böyle bir şey buldum diye zaten sağlıklı bir insan hata yapmaz veyahut soru cevap kısmı apaçık ortada hiçkimse mükemmel değildir ama böyle bir hata yapacak kadarda saf değildir fiyata şaşırmamış direkt telefonu o fiyattan veriyorlar sanmış iyi okumanı tasvir ederim.

Hata yapılır ama süper mega indirim diye yazılmaz görürsün foruma atarsın böyle bir şey buldum diye zaten sağlıklı bir insan hata yapmaz veyahut soru cevap kısmı apaçık ortada hiçkimse mükemmel değildir ama böyle bir hata yapacak kadarda saf değildir fiyata şaşırmamış direkt telefonu o fiyattan veriyorlar sanmış iyi okumanı tasvir ederim.
asıl sen benim dediğimi anlamıyormusun hata yapmaz ne demek sağlıklı bi insan her insan hata yapabilir yaşı küçük bi kardeşimiz olabilir o an görmüştür yanlış bi fiyat girilmiş sanmıştır insanlık hali ve zaten özür dilemiş sen neden üstüne gidiyorsun

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,193,197
Üyeler
189,409
Son üye
Sarp1260