Kablosuz klavye önerisi %60

Reaksiyon skoru
9
KABLOSUZ OLMASİ LAZİM
Bütün setup beyaz ondan beyaz yada beyaz ve başka renklerin olduğu bir şey olması lazım
Argb olursa çok iyi olur bütçe 4000

Hocam illa %60 falan şartsa bunu alın derim.

Yoksa bunu alın yani

KABLOSUZ OLMASİ LAZİM
Bütün setup beyaz ondan beyaz yada beyaz ve başka renklerin olduğu bir şey olması lazım
Argb olursa çok iyi olur bütçe 4000
Kesinlikle steelseries apex pro mini öneririm. Switchleri çok iyi. Özellikleride güzel.

Bir kaç tane daha var. Genelde wraith teki modelleri öneriyorlarda Steelseries te oldukça iyi
Hocam 4000 TL bütçede Apex Pro mini dışında kablosuz %60 manyetik switch atabilir misiniz ben mi bulamadım? Gördüğüm kadarıyla Wraith'deki çoğu manyetik klavye kablolu.

Hocam 4000 TL bütçede Apex Pro mini dışında kablosuz %60 manyetik switch atabilir misiniz ben mi bulamadım? Wraith'deki
Akkonunkiler %75 miş. 60 diye hatırlıyordum

Apex pro mini beyaz yokki
Hocam beyaz %60 kablosuz olması şartsa bütçeyi düşürmek isterseniz bunu alabilirsiniz. Ek871GTR %70 klavye olarak geçiyor.

Apex pro mini beyaz yokki
Ben beyaz keycaps aldım öyle kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Steelseries türkçe değil us . Aklında bulunsun

Apex pro mini fiyatı çok değişken. Daha geçen trendyolda 3400₺ ydi. Keycaps te 800₺. Ama şimdi klavye 4700 gözüküyor. Tekrar düşme ihtimali var bi düşüyor bi artıyor 1 aydır

Ekler

Son düzenleme:
Ben beyaz keycaps aldım öyle kullanıyorum

Steelseries türkçe değil us . Aklında bulunsun

Apex pro mini fiyatı çok değişken. Daha geçen trendyolda 3400₺ ydi. Keycaps te 800₺. Ama şimdi klavye 4700 gözüküyor. Tekrar düşme ihtimali var bi düşüyor bi artıyor 1 aydır
Büyük enter ingilizce US değil UK layout oluyor hocam haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Büyük enter ingilizce US değil UK layout oluyor hocam haberiniz olsun. Apex Pro mini wireless 3500 TL, niye Apex pro mininin düşmesini beklesin ki?
Evet yanlış söyledim. Ben zaten wireless modelden bahsediyorum. 3500 e varsa net alınır. Yanına da beyaz keycaps alınca mükemmel oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,209,664
Üyeler
195,110
Son üye
Ceyss
Geri