Plenks
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 153
Hocam bütçeniz varsa ramı tek kanal 16gb alın ilerleyen zamanlarda aynı ramden bir adet daha alırsınızBu şekilde alıyorum arkadaşlar iyi midir?
Alıntıyı görüntüle
Hocam bütçeniz varsa ramı tek kanal 16gb alın ilerleyen zamanlarda aynı ramden bir adet daha alırsınızBu şekilde alıyorum arkadaşlar iyi midir?
Alıntıyı görüntüle
Hocam corsair 2x 16 daha ucuz fark ile yükseltme yapılıyor direkt 2x 16 yapsam daha iyi olmaz mı tek sıkıntısı kutusuz olması galiba. Bir de eklediğim soğutucu kaldırılmış soğutucu olmadan alsam çok sıkıntı yaşar mıyım?Hocam bütçeniz varsa ramı tek kanal 16gb alın ilerleyen zamanlarda aynı ramden bir adet daha alırsınız
Hocam bütceniz varsa 2x16 almak daha mantıklı tabi ki. Kutusuz olması pek sorun değil garantisi var nede olsa. Stok soğutucu ile 1-2 ay sistemi çok zorlamadan idare edersin ancak 7600 gibi bir işlemciye soğutucu şart.Hocam corsair 2x 16 daha ucuz fark ile yükseltme yapılıyor direkt 2x 16 yapsam daha iyi olmaz mı tek sıkıntısı kutusuz olması galiba. Bir de eklediğim soğutucu kaldırılmış soğutucu olmadan alsam çok sıkıntı yaşar mıyım?
Doğru diyorsunuz ama beyaz kasa istediğim için gamegarajdan sistem bakmıyorumHazır sistemlerde fazlaca oynayınca fp olmaktan çok uzaklaşıyor. Onu özelleştir bunu özelleştir bir bakmışsınız bir üst segmente geçmişsiniz
Tavsiye Sistemler - Hazır Sistemler | Game Garaj
Günümüzde oyunseverlerin ve performans meraklılarının beklentileri her geçen gün daha da artıyor. Yüksek FPS değerleri, ultra grafik ayarlarında akıcı oyun deneyimi, hızlı render süreleri ve güçlü multitasking kapasitesi artık bir lüks değil, bir ihtiyaç hâline geldi. İşte tam bu noktada...www.gamegaraj.com
Siz bilirsiniz fakat sadece beyaz kasa fakat içindekiler siyah olunca çok kötü duruyor. 40.000 tl lik bütçede bu hatayı yapmanızı istememDoğru diyorsunuz ama beyaz kasa istediğim için gamegarajdan sistem bakmıyorum![]()