Spotify'a giremiyorum

Kahwe

80+
Reaksiyon skoru
18
Bugün telefondan Spotify'ı açmaya çalıştım ama sayfalar yüklenmiyordu, daha sonra bilgisayardan ve webten de denedim aynı sorunla karşılaştım. Uygulamayı sildim yükledim cache ve cookieleri temizledim ama gene de işe yaramadı. Sayfalar yüklenmiyor webten girmeyi denediğimde sayfaya ulaşılamıyor diyor. Nasıl bu sorunu çözebilirim?

vpn denesene bır

vpn denesene bır
vpn ile girebiliyorum ama vpnsiz asla açılmıyor. Vpnsiz neden giremediğimi bir türlü anlamadım ki btk'dan sorguladığımda da herhangi bir yasakta yok Spotify'a ama giremiyorum bir türlü vpnsiz.

vpn ile girebiliyorum ama vpnsiz asla açılmıyor. Vpnsiz neden giremediğimi bir türlü anlamadım ki btk'dan sorguladığımda da herhangi bir yasakta yok Spotify'a ama giremiyorum bir türlü vpnsiz.
sunucu kaynaklı olabılır dıcem ama ben hem pc hemde mobılden gırebılıyorum suan wıfı yemı baglısın mobıl verımı pekı ?

sunucu kaynaklı olabılır dıcem ama ben hem pc hemde mobılden gırebılıyorum suan wıfı yemı baglısın mobıl verımı pekı ?
mobil veriden bagliyim hem bilgisayarda (usb tethering ile) hem de telefonda ama hotspot paylasimiyla baskasi girebiliyor.

mobil veriden bagliyim hem bilgisayarda (usb tethering ile) hem de telefonda ama hotspot paylasimiyla baskasi girebiliyor.
pekı senın hesaba baska cıhazdan senın ıntarnetle baglanmayı denermısın

kendi internetimle baska bir telefondan girebildim. ama hem kendi laptopumdan hem telefondan hem de webten asla erisemedim
valla bılemedıkmı sımdı
pekı sen baskasının hesabına gırmeyı dene kendı cıhazınla