Pusat Ekran Temizleme Seti Yeniden 99₺

Bütün sitelerde sömürmüşünüz ha cmdhjdnznd

Monster'ın kendi sitesinde stok mevcut alacak olanlar bakabilir. Ben de bir adet aldım. Uzun vadede ekrana bir zararı dokunmaz umarım. Sadece nemli bezle ekrandaki lekeler çıkmıyor iyice dağılıyor. Temizliği kolaylaştırıp toz olma süresini uzatırsa on numara işime yarar.

Monster'den bende 1 adet aldım. Kargo bedava diyordu umarım kapıda ücret çıkmaz.

bende n11 kupon uygulamadı nedense kendi kuponumu dahi bu ürün için uygulanamaz diyordu 2x 198tl aldım :(

vay arkadaş 500ml kolonya satılmıyor marketlerde millet cam sil koklatılmış mendile 100 lira veriyor. ne diyim. alırım 500ml kolonya 1 sene sıkıldıkça masamı, monitörleri silerim daha bir sorun yaşamadım. tasarruf yapın arkadaşlar valla böyle en ufak şeye kutulu ürün almak bana çok ters geliyor. toz kir bunlar gelip geçer.

vay arkadaş 500ml kolonya satılmıyor marketlerde millet cam sil koklatılmış mendile 100 lira veriyor. ne diyim. alırım 500ml kolonya 1 sene sıkıldıkça masamı, monitörleri silerim daha bir sorun yaşamadım. tasarruf yapın arkadaşlar valla böyle en ufak şeye kutulu ürün almak bana çok ters geliyor. toz kir bunlar gelip geçer.
Senin dediğin gibi yapıp montörlerinin içinden geçen çok insan var o yüzden insanlar dikkatli oluyor.

Şimdi monsterın kendi sitesinden sipariş edeyim dedim temizleme seti fiyatına kargo çıkarttılar :/
Ekran Resmi 2024-09-01 15.28.42.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,707
Üyeler
185,153
Son üye
sakaryali5410
Geri