Kreatin Kullanma Zamanı

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
25,562
Sabah 10.20 civarlarında falan aldım ama yarın bu saatte alamazsam başka saatte alsam sıkıntı olur mu ve idmandan hemen önce almak mı daha mantıklı?

Sabah 10.20 civarlarında falan aldım ama yarın bu saatte alamazsam başka saatte alsam sıkıntı olur mu ve idmandan hemen önce almak mı daha mantıklı?
Kraetin ben pek önermiyom gereksiz şişiriyor bcaa+kreatin karışımlı protein tozu kullan bence ölçek başı değeri az şişirmez ama takviye sunar

Kraetin ben pek önermiyom gereksiz şişiriyor bcaa+kreatin karışımlı protein tozu kullan bence ölçek başı değeri az şişirmez ama takviye sunar
bcaa var bende ayrı olarak hocam ve proteın tozunda olanlar 2.5 gr oluyor beni şişirmedi

Arthur Morgan olma ihtimalin var, dikkatli olmakta fayda var

Son düzenleme:
sen ne anlatıyorsun ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bcaa için antremandan 2 saat önce şart mı 30dk olsa sıkıntı mı
2 saat öncesine hiçbirinde gerek yok yarım saat önce kullan enerjide sağlar saf kreatin kullanma tavsiyem bu gereksiz şişiriyo arkadan 6 ayda direk vicut yaptı ama bi ara verdi full eridi hemde 2-3 ay içerisinde

2 saat öncesine hiçbirinde gerek yok yarım saat önce kullan enerjide sağlar saf kreatin kullanma tavsiyem bu gereksiz şişiriyo arkadan 6 ayda direk vicut yaptı ama bi ara verdi full eridi hemde 2-3 ay içerisinde
hocam kreatin su ttugu icin kullanmayı bıkraınca gidiyor
beni kreatin şişirmiyor

hocam kreatin su ttugu icin kullanmayı bıkraınca gidiyor
beni kreatin şişirmiyor
Bende şundan bahsediyorum kreatin ilaveli potein tozları kullanmak direk kreatinin kendisinden daha iyi

Geri