GTA 5 mi The Witcher 3: Wild Hunt

THOR1453

80+
Reaksiyon skoru
25
Arkadaşlar 2 oyunuda oynamadım GTA tabii ki oynadım ama hikayesi olsun görevleri olsun bende 0 onun dışında The Witcher 3: Wild Hunt hiç oynamadım ve bilmiyorum sizce hangi oyunu almalıyım indirimde GTA 374 tl The Witcher 3: Wild Hunt 207 tl sizce hangisi???

Arkadaşlar 2 oyunuda oynamadım GTA tabii ki oynadım ama hikayesi olsun görevleri olsun bende 0 onun dışında The Witcher 3: Wild Hunt hiç oynamadım ve bilmiyorum sizce hangi oyunu almalıyım indirimde GTA 374 tl The Witcher 3: Wild Hunt 207 tl sizce hangisi???
Gta 5
Witcher 3 de güzel oyundur ama tavsiyem gta5

gta v tabii ki witcher 3 te o oda iyidi ama gta daha modern

Kişiden kişiye değişir tabi ama ben Witcher serisini komple oynamanızı tavsiye ederim

Witcher 3 görev hikaye atmosfer ne arasan var

gta5 daha genel kitleye hitab eder senin zevkleri ne bilelim kral rol yapma oyunu seviyosan witcher al sevmiyosan gta5 al

Bana göre GTA 5, Witcher 3'ün yanında yaklaşabilecek bir oyun değil.

witcher 3

gta 5

Hikaye odaklı eski çağlarda geçen oyunları seviyorsanız Witcher ama daha modernize çeteleri olan ve ateşli silah olan oyun isterseniz GTA V benim tercihim GTA V olurdu eski çağda geçen oyunları pek sevmem eski çagda geçen ve çok sevdiğim şuana kadar 1 oyun var o da MOUNT AND BLADE serisi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama witcherında kendine has bir açık dünya sı var ama açık dünya konusunda GTA yı geçebilecek bir seri kessinlikle yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,649
Üyeler
183,451
Son üye
Samet.35
Geri