Türktelekom Altyapı yok diyor ama var

MrTito

80+
Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar selam, Yeni taşındığım sitede türk telekom altyapı olmadığını söyleyip sadece başvurunuzu kaydettik vs diyip geçiriyor. Ancak benim binamda internet kutusu bile var hatta bütün sitede internet var ancak türk telekom benim daireme bağlamıyor. Ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum

Port yoktur.

IMG_4644.jpeg

Hocam binada böyle bir şey var internet kutusu bu olmuyormu tam anlayamadım nasıl boş port yok

İnternet kutusu bu. Şimdi bu kutudan senin dairene kablo gelir ona modemi takarsın orası okey. Fakat bu kablonun diğer ucu da kaldırımlarda gördüğün gri dolaplara gider. Orasına santral denir. Sende port vardır belki ama santralde girecek yer yoktur bu yüzden altyapın yok görünür.

Siz de hiçbir şey yok.🤭
En pratik yöntem; ev telefonu başvurusu yapmak. Onun üzerinden internet bağlatırsınız.
Bir de linke göz atın; konu sahibi arkadaşa yazın yardımcı olmaya çalışır, başvuru için.
https://forum.donanimhaber.com/acik-kapi-port-ve-altyapi-taleplerinizi-iletebiliyorsunuz--140709091
Hocam bütün sitede her daireye baktım hepsinde internet var ama hepsindede aynen böyle gözüküyor vallaha kafayı yiyeceğim en sonunda btyka açık kapıya başvuruda bulundum

Belki dış dolapta boş port olmayabilir. Sistemsel hata da olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigaspeed'den sorgu yapın; hem kendi binanızı hem de internet olan diğer binaları aynı santral adı çıkıyor mu diye?

Son düzenleme:
Belki dış dolapta boş port olmayabilir. Sistemsel hata da olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gigaspeed'den sorgu yapın; hem kendi binanızı hem de internet olan diğer binaları aynı santral adı çıkıyor mu diye?
Gigaspeedden sorgu yaptım şimdi hiç bir binada santral adı gözükmüyor boş port yok diyor ayrıca internet hizmetininde olmadığını söylüyor

Bölgenizde bir çalışma olabilir mi? Ondan da gözükme olmuyor olabilir.

Tuhaf; siz Telekom ilçe müdürlüğüne gidip görüşün. Bizim binada altyapı sorguda hiçbirşey çıkmıyor diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri