Bugün gittim, Ana santralde boşluk olmadığını ayrıca onaylanmış bir başvuru olmadığı için tarih veremiyeceklerini belirttilerNe yaptık; en kısa sürede sorununuzun çözümünü temenni ederim.![]()
Koca sitede bir dairelik yer nasıl olmaz kralBugün gittim, Ana santralde boşluk olmadığını ayrıca onaylanmış bir başvuru olmadığı için tarih veremiyeceklerini belirttiler![]()
Hocam sitemizde hiçbir dairede altyapı gözükmüyor ancak komşularla konuştum hepsinde internet var superbox gibi ürünlerde değilBunun çözümü basit adresini sisteme eklemeleri lazım müdürlüğe gidin durumu izah edin yan dairede altyapı görünüuor bende görünmüyor diye. Eskiden çok karşılaşıyorduk bu durumla
Vallaha bilmiyorum dostum bende ona sinir oluyorum bir yan sitede 100mbps vdsl internet var bende nasıl oluyorda gözükmüyor aklım almıyor türk telekom üstte dediğim şeyi söylüyorKoca sitede bir dairelik yer nasıl olmaz kral
hocam santralde port kalmamış olması gerekiyorHocam bütün sitede her daireye baktım hepsinde internet var ama hepsindede aynen böyle gözüküyor vallaha kafayı yiyeceğim en sonunda btyka açık kapıya başvuruda bulundum
port varken bağlatmışlardır port bitmiştir o yüzden hepsinde internet vardırHocam sitemizde hiçbir dairede altyapı gözükmüyor ancak komşularla konuştum hepsinde internet var superbox gibi ürünlerde değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vallaha bilmiyorum dostum bende ona sinir oluyorum bir yan sitede 100mbps vdsl internet var bende nasıl oluyorda gözükmüyor aklım almıyor türk telekom üstte dediğim şeyi söylüyor
Konudan bende yararlanabilirmiyimŞu linkten sorgulama yapar mısnız?
https://guldurennet.com.tr/altyapi/...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Sanırım öyle telekomunda yardım etmeye pek niyeti yok..hocam santralde port kalmamış olması gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
port varken bağlatmışlardır port bitmiştir o yüzden hepsinde internet vardır
Alakası yok, vdsl portu bitmiş olsa adsl portu gösterirdi. Yan bina vs. sorgulama yapın eğer altyapı gösteriyorsa BTK üzerinden şikayet açıp çözüm bulabilirsiniz.Sanırım öyle telekomunda yardım etmeye pek niyeti yok..
Bizim sitede hiçbir binada gözükmüyor. TürkTelekom boş port olmadığını magnet hizmetinden yararlanabiliceğimi söylüyor. Evimin biraz ilerisinde okul var ondan kaynaklı eksiklik olabilirmi diye düşünüyorum. BTK’ya, açık kapıya ombudsmana başvuruda bulundumAlakası yok, vdsl portu bitmiş olsa adsl portu gösterirdi. Yan bina vs. sorgulama yapın eğer altyapı gösteriyorsa BTK üzerinden şikayet açıp çözüm bulabilirsiniz.
Ayrıca TurkNetin sitesinde daire numarası girmeden sorgulama yaptığımda 85MBPS VDSL internet olduğunu gösteriyor onlarıda arayıp sordum port olmaması sebebiyle dairenizde gözükmüyor dedilerBizim sitede hiçbir binada gözükmüyor. TürkTelekom boş port olmadığını magnet hizmetinden yararlanabiliceğimi söylüyor. Evimin biraz ilerisinde okul var ondan kaynaklı eksiklik olabilirmi diye düşünüyorum. BTK’ya, açık kapıya ombudsmana başvuruda bulundum