Türktelekom Altyapı yok diyor ama var

Ne yaptık; en kısa sürede sorununuzun çözümünü temenni ederim.(y)

Bunun çözümü basit adresini sisteme eklemeleri lazım müdürlüğe gidin durumu izah edin yan dairede altyapı görünüuor bende görünmüyor diye. Eskiden çok karşılaşıyorduk bu durumla

Bunun çözümü basit adresini sisteme eklemeleri lazım müdürlüğe gidin durumu izah edin yan dairede altyapı görünüuor bende görünmüyor diye. Eskiden çok karşılaşıyorduk bu durumla
Hocam sitemizde hiçbir dairede altyapı gözükmüyor ancak komşularla konuştum hepsinde internet var superbox gibi ürünlerde değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koca sitede bir dairelik yer nasıl olmaz kral
Vallaha bilmiyorum dostum bende ona sinir oluyorum bir yan sitede 100mbps vdsl internet var bende nasıl oluyorda gözükmüyor aklım almıyor türk telekom üstte dediğim şeyi söylüyor

zamanında benzer sorunu yaşamıştım. BTK üzerinden hallettim.

Hocam bütün sitede her daireye baktım hepsinde internet var ama hepsindede aynen böyle gözüküyor vallaha kafayı yiyeceğim en sonunda btyka açık kapıya başvuruda bulundum
hocam santralde port kalmamış olması gerekiyor

Hocam sitemizde hiçbir dairede altyapı gözükmüyor ancak komşularla konuştum hepsinde internet var superbox gibi ürünlerde değil

Vallaha bilmiyorum dostum bende ona sinir oluyorum bir yan sitede 100mbps vdsl internet var bende nasıl oluyorda gözükmüyor aklım almıyor türk telekom üstte dediğim şeyi söylüyor
port varken bağlatmışlardır port bitmiştir o yüzden hepsinde internet vardır

Konudan bende yararlanabilirmiyim 😅😅
1000082715.jpg

Bende böyle geliyir Max kaç mrgabit alırım internet

hocam santralde port kalmamış olması gerekiyor

port varken bağlatmışlardır port bitmiştir o yüzden hepsinde internet vardır
Sanırım öyle telekomunda yardım etmeye pek niyeti yok..

Sanırım öyle telekomunda yardım etmeye pek niyeti yok..
Alakası yok, vdsl portu bitmiş olsa adsl portu gösterirdi. Yan bina vs. sorgulama yapın eğer altyapı gösteriyorsa BTK üzerinden şikayet açıp çözüm bulabilirsiniz.

Alakası yok, vdsl portu bitmiş olsa adsl portu gösterirdi. Yan bina vs. sorgulama yapın eğer altyapı gösteriyorsa BTK üzerinden şikayet açıp çözüm bulabilirsiniz.
Bizim sitede hiçbir binada gözükmüyor. TürkTelekom boş port olmadığını magnet hizmetinden yararlanabiliceğimi söylüyor. Evimin biraz ilerisinde okul var ondan kaynaklı eksiklik olabilirmi diye düşünüyorum. BTK’ya, açık kapıya ombudsmana başvuruda bulundum

Bizim sitede hiçbir binada gözükmüyor. TürkTelekom boş port olmadığını magnet hizmetinden yararlanabiliceğimi söylüyor. Evimin biraz ilerisinde okul var ondan kaynaklı eksiklik olabilirmi diye düşünüyorum. BTK’ya, açık kapıya ombudsmana başvuruda bulundum
Ayrıca TurkNetin sitesinde daire numarası girmeden sorgulama yaptığımda 85MBPS VDSL internet olduğunu gösteriyor onlarıda arayıp sordum port olmaması sebebiyle dairenizde gözükmüyor dediler

60 civarı garanti; snr değeriniz yüksek, hat zayıflamınız düşükse biraz daha fazla da alabilirsiniz.

Geri