InsaneJester
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 203
hangisi daha iyi kang white iyise sipariş geçiceğim
hocam hortlatıyorum kusura bakmayın fakat iki çeşit kang white var biri ggboy biri ktt siz hangisini aldınız ve mümkünse ses testi atabilir misiniz lutfen?kang white kullanıyorum aktif olarak sesi tok geliyor bayağı sevdim
ggboy replika ama lubedlu ben ggboy olanı kullanıyorum memnunumhocam hortlatıyorum kusura bakmayın fakat iki çeşit kang white var biri ggboy biri ktt siz hangisini aldınız ve mümkünse ses testi atabilir misiniz lutfen?
Bazıları da ayni ürün sadece isim hakkından dolayı kendi adini yazdigi icin ayni ürün diyorlar çözemedim. Eğer ktt nin sesi youtube ses testlerindeki gibiyse onu alırım da aynilarsa iki katı para vermeye hiç gerek yok.ggboy replika ama lubedlu ben ggboy olanı kullanıyorum memnunum
Evet bence de öyle gramajı bile lubed değerini hesaplarsak örtüşüyorBazıları da ayni ürün sadece isim hakkından dolayı kendi adini yazdigi icin ayni ürün diyorlar çözemedim. Eğer ktt nin sesi youtube ses testlerindeki gibiyse onu alırım da aynilarsa iki katı para vermeye hiç gerek yok.