❌İndirim Bitti! 🔥SAMSUNG Galaxy Buds FE 999,99🔥

Naıl yani hem iade geçildi hemde sipariş siteye yüklendi mi :D
İade geçti sonra hemen sipariş verdim şimdi sipariş geçti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Capsule3 pro kullaniyorum. Ses yuksekligi podcast dinlerken sorun oluyor. Bunun ses yuksekligi nasildir? Ikisini kullanan varsa cevaplarsa cok iyi olur
Ses yüksekliği biraz daha yüksek hocam capsule 3 proya göre

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-09-14 224339.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-14 224339.png
    35.4 KB · Hit: 43
  • Ekran görüntüsü 2024-09-14 224407.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-14 224407.png
    28.5 KB · Hit: 40
Arkadaşlar bluetooth kulaklıklarda arkada cızırtı, dip ses sorunu oldu bende genelde. Bunda nasıl kullanan varmı?

Arkadaşlar bluetooth kulaklıklarda arkada cızırtı, dip ses sorunu oldu bende genelde. Bunda nasıl kullanan varmı?
Hocam 2 modelinde yoktu fe modelini ilk defa deneyimleyeceğim. 2 modelinde çok fazla ses açarsanız çok hafif patlamalar mevcuttu bunda öyle bir sorun varmı bilmiyorum yarın deneyim ederim

birçok marka kullandım, sennheiser den tutun da samsungdan şu an kulağımda olan kz ye kadar. cihaz ve kulaklık başta çok önemli ikisinden biri uyumlu olmayınca oluyor eğer iyi bir marka aldıysanız iki cihaz da kaliteliyse olmaz hocam

birçok marka kullandım, sennheiser den tutun da samsungdan şu an kulağımda olan kz ye kadar. cihaz ve kulaklık başta çok önemli ikisinden biri uyumlu olmayınca oluyor eğer iyi bir marka aldıysanız iki cihaz da kaliteliyse olmaz hocam
Samsung A34 kullanıyorum

Samsung A34 kullanıyorum
Sorun olacağını sanmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle

Geri