🔥İndirim 🔥 Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu 🔥 5.998,87₺ 🔥

Wasterzhi

80+
Reaksiyon skoru
70

Çıktığı günden beri en düşük fiyatında.
Kullanan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.

Şunun lf2 olanını 2 ay önce 3450 den aldığım gün en iyi kararı vermişim. lf3 ile arasında çok büyük fark olacağını sanmam.

Liquid Freezer II hala uygunmu bilmiyorum ama,3ü almaya değer mi bilemedim.
pompa hızı daha zarif olması mosfet soğutucusu büyüklüğü güncel olması kesinlikle değer :)

Piyasanın en kral soğutucularından birisi. Sessizlik ve performans olarak mükemmel. Her işlemciyi soğutur (14900K hariç 😅)
Msi, Asus, nzxt, lian li soğutucular yerine bunu alırdım. Eğer bütçeniz yetmiyorsa ARCTIC Liquid Freezer II 360 bakabilirsiniz. Az çok değişiklikleri var ama performans açısından fark yok denilebilir.

Liquid Freezer II hala uygunmu bilmiyorum ama,3ü almaya değer mi bilemedim.
fuma 2 al dostum. yada 3. sıvı soğutma iş değil. deepcool'un tepe modelleri de iyidir.

4 bine vardı bu bir kaç ay önce kasaya sığsa alacaktım..

Çıktığı günden beri en düşük fiyatında.
Kullanan arkadaşlarımın yorumlarını bekliyorum.
LF2 360mm yi kullanıyorum,2999 tl ye almıştık Inventustan. İsmini hiç duymadığım için hayatta para verip almazdım ama forumdaki yorumlardan yola çıkarak aldım. Şimdi iyiki almışım diyorum. 60 dereceyi geçmedi şuana kadar. (Ryzen 5 7500f). Sıfır ses :)

Artich en büyük avantajı tam yükte helikopter gibi ses çıkarmıyor çok tatlı hafif bir sesi var

Geri