Yardım Mikrofon Önerisi Yaparmısınız?

bir şey daha sormak istiyorum dostlar bu quadcast e orjinal bir ucu typ-c bir ucu USB olan kablo yerine kendi elimdeki typ-c kablomu taksam çalışır mı sorun olurmu

bir şey daha sormak istiyorum dostlar bu quadcast e orjinal bir ucu typ-c bir ucu USB olan kablo yerine kendi elimdeki typ-c kablomu taksam çalışır mı sorun olurmu
Quadcast'in kablo girişi Type-C değil Mini-B diye biliyorum.

2.el hyperx duocast bulabilirsen oneririm kullanıyorum oldukça memnunum

orjinal kablosu dışında bir kablo ile pcye bağlasak çalışırmı cihaz bilginiz varmı?
Muhtemelen çalışır ama denemeden emin olmak pek mümkün değil gibi. Amazon'da vesaire Quadcast'e uyumlu farklı marka kablo satıldığını görmüştüm. Yorumlara bakıp teyit etmek lazım. Ama çalışsa bile her kablo orijinal kablonun kalitesinde/ses çözünürlüğünde iletmeyebilir sesi.

Muhtemelen çalışır ama denemeden emin olmak pek mümkün değil gibi. Amazon'da vesaire Quadcast'e uyumlu farklı marka kablo satıldığını görmüştüm. Yorumlara bakıp teyit etmek lazım. Ama çalışsa bile her kablo orijinal kablonun kalitesinde/ses çözünürlüğünde iletmeyebilir sesi.
tamamdır teşekkürler

RAZER SEIREN MINI​

alınır mı? nasıldır iyi midir??

1500Tlye buldum alınır mı??
ilan linki atabiliyorsak atayım.
1500₺ çok iyi fiyat, kesinlikle alınır. Normalde 2. el piyasa fiyatı Quadcast ile aynı olduğu için Duocast'ten bahsetmemiştim bile.

Merhaba dostlar yeni mikrofon alacağım ve bunun için öneriye ihtiyacım var YouTube platformuna içerikte üretiyorum güzel fiyatına göre kaliteli mikrofon önerir misiniz?
(Not: Bütçe 1500TL maks 2.el piyasası 1.5-2k arası olan modellere de bakabilirim ikinci el sıfır fark etmez)
Fifine a6v var bende sıfır kutulu beyaz renk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,073
Üyeler
186,446
Son üye
orcuns14
Geri