Quadcast'in kablo girişi Type-C değil Mini-B diye biliyorum.bir şey daha sormak istiyorum dostlar bu quadcast e orjinal bir ucu typ-c bir ucu USB olan kablo yerine kendi elimdeki typ-c kablomu taksam çalışır mı sorun olurmu
orjinal kablosu dışında bir kablo ile pcye bağlasak çalışırmı cihaz bilginiz varmı?Quadcast'in kablo girişi Type-C değil Mini-B diye biliyorum.
Muhtemelen çalışır ama denemeden emin olmak pek mümkün değil gibi. Amazon'da vesaire Quadcast'e uyumlu farklı marka kablo satıldığını görmüştüm. Yorumlara bakıp teyit etmek lazım. Ama çalışsa bile her kablo orijinal kablonun kalitesinde/ses çözünürlüğünde iletmeyebilir sesi.orjinal kablosu dışında bir kablo ile pcye bağlasak çalışırmı cihaz bilginiz varmı?
tamamdır teşekkürlerMuhtemelen çalışır ama denemeden emin olmak pek mümkün değil gibi. Amazon'da vesaire Quadcast'e uyumlu farklı marka kablo satıldığını görmüştüm. Yorumlara bakıp teyit etmek lazım. Ama çalışsa bile her kablo orijinal kablonun kalitesinde/ses çözünürlüğünde iletmeyebilir sesi.
1500Tlye buldum alınır mı??2.el hyperx duocast bulabilirsen oneririm kullanıyorum oldukça memnunum
bu fiyata bulduysan kaçırma bence1500Tlye buldum alınır mı??
ilan linki atabiliyorsak atayım.
attım babama olur der inşallah kutusu vs de var sıfır gibi ürünbu fiyata bulduysan kaçırma bence
1500₺ çok iyi fiyat, kesinlikle alınır. Normalde 2. el piyasa fiyatı Quadcast ile aynı olduğu için Duocast'ten bahsetmemiştim bile.1500Tlye buldum alınır mı??
ilan linki atabiliyorsak atayım.
Fifine a6v var bende sıfır kutulu beyaz renkMerhaba dostlar yeni mikrofon alacağım ve bunun için öneriye ihtiyacım var YouTube platformuna içerikte üretiyorum güzel fiyatına göre kaliteli mikrofon önerir misiniz?
(Not: Bütçe 1500TL maks 2.el piyasası 1.5-2k arası olan modellere de bakabilirim ikinci el sıfır fark etmez)