Torrent oyun indirme

Reaksiyon skoru
5
Her türlü torrenti denedim ama hepsinde de ortalama 200kb ile indiriyor. Bir kaç ay önce last of us indirdim ve sorunsuz indi ama bu sefer gow ragnarök indireceğim zaman inmiyor. Seed sayısı 26(400) yazıyor, sorun oyunda mı diye merak ettim ve tekrar last of us indirmeye başladım ama onda da yavaş indiriyor. Nasıl çözücem bunu.

internete yaz kullandigin torrenti youtube da ince ayarlari gosteren videolar var

qbittornet den indirdim 30 dk da indi internet indirmeside onemli

Her türlü torrenti denedim ama hepsinde de ortalama 200kb ile indiriyor. Bir kaç ay önce last of us indirdim ve sorunsuz indi ama bu sefer gow ragnarök indireceğim zaman inmiyor. Seed sayısı 26(400) yazıyor, sorun oyunda mı diye merak ettim ve tekrar last of us indirmeye başladım ama onda da yavaş indiriyor. Nasıl çözücem bunu.
Knk bendede 200kb ile indiryo ama sadece ragnaroku diğerleri sıkıntısız belki oyun yeni kirildi diyedir

Oyun yeni kırıldı çoğu kişi indirme çabasında. Farklı torrentle hızlı indiren varsa söylesin.

torrentler için tracker list'ler var.farklı sunuculardan parça parça hızlı inmesi için.torrentin özellikler menüsüne arada bir satır boşluk olacak şekilde ekliyorsun.indirme hızını artırıyor.

Çok fazla kişi aynı anda indirdiğinden seeder sayısı yetmiyor 1-2 güne kendine gelir büyük ihtimalle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdilik upload limiti falan koyduysan kaldır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,110
Üyeler
183,949
Son üye
Espadahg
Geri