SM-790 mouse nasıldır ?

krldogukan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,947
Dün gaming gecesinde 1TL ye mouse vardı %99 indirimle satıldı ama stoklar 12 saniyede tükendi diyorlar ben de kaçırdım.

Dün gaming gecesinde 1TL ye mouse vardı %99 indirimle satıldı ama stoklar 12 saniyede tükendi diyorlar ben de kaçırdım.
onu gördüm dostum elimdeki mouse teklemeye başladı attığım mouse nasıl indirimden düşmüş herkes de güzel yorum atmış

Sensörleri kötü

dostum yanlış anlama bu işleri bilmiyorum sensör tam olarak ne oluyor çok mu ciddi bir şey
Mouse alıyorsan zaten en önemli şey öncelikle sensör ikinci olarak da ergonomi en son olarak da benim için ekstra tuşlar.

dostum yanlış anlama bu işleri bilmiyorum sensör tam olarak ne oluyor çok mu ciddi bir şey
Sensör, sen mouse u hareket ettirdiğinde senin hareketini algılayıp ona göre oyunda hareket eden bir devre gibi bir şey aslında yani sensör iyi olmazsa mouse da oyunda iyi tepki veremez.

Mouse alıyorsan zaten en önemli şey öncelikle sensör ikinci olarak da ergonomi en son olarak da benim için ekstra tuşlar.
sensör tam olarak ne oluyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sensör, sen mouse u hareket ettirdiğinde senin hareketini algılayıp ona göre oyunda hareket eden bir devre gibi bir şey aslında yani sensör iyi olmazsa mouse da oyunda iyi tepki veremez.
teşekkürler peki dostum bana 50 tl ye bir mouse önerebilirimisin

Benim için "ısıqlı mısıqlı" olması (!)

benim için önemli ışIq lı mıŞıq lı olucak
Kanka logo kısmı işiklı olunca bir şey değişmiyor zaten elini koyduğunda görmüyorsun ama yanları ışıklı mışıklı ise güzel gözüküyor.

Kanka logo kısmı işiklı olunca bir şey değişmiyor zaten elini koyduğunda görmüyorsun ama yanları ışıklı mışıklı ise güzel gözüküyor.
ne olursa olsun kanka ben a101 in mousenu kullandım 1,5 senedir çok iyi bir mouse değil fakat ben bir kötülüğünü görmedim hemde ıŞıq lı mIşıq Lı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,942
Üyeler
188,677
Son üye
SelimcanKaya
Geri