Bir Dolandırıcı Daha

snowfoxstache

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,035

beyler bu sistem çok iyi değil mi rTx teknolojisi ile 3293289 fps veriyorsa alacağım dolar olmuş 7 tl 10k nın altına pc bulamadım hepsi dandik (!)

piyase alt üst oldu

beyler bu sistem çok iyi değil mi rTx teknolojisi ile 3293289 fps veriyorsa alacağım dolar olmuş 7 TL 10k nın altına PC bulamadım hepsi dandik (!)

Hocam bana verin rtx 2080 li güzel bir pc toplarım ama rx 580 rtx 2080 den daha güçlüdür asdgbahsdgbhas (!)

uLaN cAhİl rampeyç VaR ne cehılsın (!)

beyler bu sistem çok iyi değil mi rTx teknolojisi ile 3293289 fps veriyorsa alacağım dolar olmuş 7 TL 10k nın altına PC bulamadım hepsi dandik (!)
RX580 kartını bu fiyata nasıl verebiliyor helal olsun tüketiciyi düşünen biri doların bu durumunda rx580 ve böyle bir sistemi bize bu fiyata verdikleri için çok teşekkür ediyorum

Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Sözünü doğruladık.
mizahın neyini düzelticeksin kardeşim. Bunu bilerek yazdım (!) işaretin anlamını bilmiyorsun ağzı olan konuşuyor.

Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır.

Sözünü doğruladık.
Arkadaşımızın yazım hatasıyla ilgili bir şey yazmışsınız.
İlk yazdığın cümle :
ilk önce kendi dilini öğren
Bu cümlede yapılan yazım yanlışları :
1- Cümleye büyük harfle başlama.
2- Cümle sonuna nokta koyma.

Ki sizin burada yaptığınız yanlışlar ciddi, ve normal bir yazım. "*****" diye nitelendirdiğin kişi ise "mizahi" amaçlı o şekilde yazı yazdı.
Önce kendinizi düzeltin, sonra insanları eleştirin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,017
Üyeler
189,534
Son üye
Burak96
Geri