wtka
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 163
al gitsin ya 3k çok iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben dün 6.500 e okuttum 2060süperi
al gitsin ya 3k çok iyi
Harbi iyi kazık yemiş alan kişi hoal gitsin ya 3k çok iyi
KUTU fatura yok birde açılmış baş ağrıtmaz umarım neyse ztn güvende ile alcam iade ederim 2 gün sağlam teste sokarımal gitsin ya 3k çok iyi
VOLKAN 3k ya alıyosun sakinleşKUTU fatura yok birde açılmış baş ağrıtmaz umarım neyse ztn güvende ile alcam iade ederim 2 gün sağlam teste sokarım
birde param güvendeVOLKAN 3k ya alıyosun sakinleş
valla 2. bilgisayara şimdi başka ekran kartı bakıyorumHarbi iyi kazık yemiş alan kişi ho
olm satıldı anasını satayım ya yok böyle bir iş kesin forumdan bir çakal çöktü bu yüzden konu açmayı sevmiyorum işteVOLKAN 3k ya alıyosun sakinleş
birde param güvende
valla 2. bilgisayara şimdi başka ekran kartı bakıyorum
6500 ün üstüne az daha koy RX 7600 al kral ikici elVOLKAN 3k ya alıyosun sakinleş
birde param güvende
sonra sövünce sövdü oluyor ya konuyu gören elemanlardan birisi almadıysa bir halt bilmiyorumVOLKAN 3k ya alıyosun sakinleş
birde param güvende
hacı aldılar kartı ya6500 ün üstüne az daha koy RX 7600 al kral ikici el
satılmadı satılmadı şuraya bir konu açtım ilanı atın aldılar yok böyle bir karaktersizlik6500 ün üstüne az daha koy RX 7600 al kral ikici el
Şakamı yapıyon kral ciddimisin ?sonra sövünce sövdü oluyor ya konuyu gören elemanlardan birisi almadıysa bir halt bilmiyorum
hacı aldılar kartı ya
satılmadı satılmadı şuraya bir konu açtım ilanı atın aldılar yok böyle bir karaktersizlik
AULHDABWIDAIWD olm la al dedik almadın kim aldı acaba merak ettimsonra sövünce sövdü oluyor ya konuyu gören elemanlardan birisi almadıysa bir halt bilmiyorum
hacı aldılar kartı ya
satılmadı satılmadı şuraya bir konu açtım ilanı atın aldılar yok böyle bir karaktersizlik
Aga sende 3K ya 2060 buldun keşke hemen alsaydın be birdaha bulamayızki kolay kolayciddiyim ya o kadar doldum ki birisi ben aldım kanıt dese ağır hakaret ederim o herife
neyse yeni kart bakcan ki bende bakıyorum rx6700xt iyi midir?ciddiyim ya o kadar doldum ki birisi ben aldım kanıt dese ağır hakaret ederim o herife
adamın da numarasını almadım kafama tüküreyim ben almadım iptal eder misin derdim beenden haber bekliyordu çünküAga sende 3K ya 2060 buldun keşke hemen alsaydın be birdaha bulamayızki kolay kolay