❌İndirim Bitti! 🔥Redragob K617 Fizz 899₺🔥

İndirim Bitti

Bu fiyata beklenmez bence
Beklenmeli.
Geçen ay connectgame tüm ürünlerine zam yapmadan önce 999 liraya kablosuz özellikli, 3 ve 5 pin hot Swappable özellikli klavye vardı alacağım gün zam geldi asla unutmayacağım (Dareu EK871GTR)

Beklenmeli.
Geçen ay connectgame tüm ürünlerine zam yapmadan önce 999 liraya kablosuz özellikli, 3 ve 5 pin hot Swappable özellikli klavye vardı alacağım gün zam geldi asla unutmayacağım (Dareu EK871GTR)
Koskoca Asus bile çoğu klavyede yapmıyor farklı markalar kullanıyor ama çok garip bir ton para döküyoruz birde klavyeye 🥲

gekky g61 alın 1k ya
Hocam söylemeseydin stok bitecek şimdi ben alamadım daha :d şuanki klavyeye gazoz döküldü içini açıp temizleyeceğim olmazsa alacağım ama vakit bulamadım bir türlü

Hocam söylemeseydin stok bitecek şimdi ben alamadım daha :d şuanki klavyeye gazoz döküldü içini açıp temizleyeceğim olmazsa alacağım ama vakit bulamadım bir türlü
sıkıntı olmaz gelir hocam zaten bir sürü secenegi var

Tuşları çok çabuk bozuluyor önermiyorum

Numpad nerede hocam yediler mi numpadleri 😆😆 hiç sevmiyorum bu modelleri 100 karakterli şifre kullanıyorum bir çok hesabımda güvenlikten kaynaklı numpad hayat kurtarıyor benim için yok mu numpad li versiyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,095
Üyeler
186,453
Son üye
mementomori113
Geri