Savaş çıkarsa cepheye gidermisiniz?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

mfm125

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,359
Biliyorsunuz İsrail saldırılarını arttırdı lübnana karşı bu savaş Suriye'ye de sıçrayabilir bu süreçle eğer bir savaşa girersek ülkeyi savunurmusunuz? Yada Taaruz a katılırımısınız ? Katılmak istermisiniz? Düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Biliyorsunuz İsrail saldırılarını arttırdı lübnana karşı bu savaş Suriye'ye de sıçrayabilir bu süreçle eğer bir savaşa girersek ülkeyi savunurmusunuz? Yada Taaruz a katılırımısınız ? Katılmak istermisiniz? Düşüncelerinizi yorumlarınızı bekliyorum.
banane israilden neden katılıyim onlar için savaşa

Yok ben kımse icin savasmam sadece kendim icin kendimle savasırım

• Beğen
Kanka demek istediğim Türkiyede bu savaşa katılırsa yada kendini savunması gerekirse ne yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ülken için savşmazmısın?
eğer öyleyse değişir gidip gitmiceğim mesela silah yetersizdir benden iyi kulanan birine veririm silahı en azından bilen biri kulanır silah vardır adam eksiktir giderim ama ben canımı seven biriyim o kadar ölüme koşmam yalan söylicek değilim ama savaşırım

eğer öyleyse değişir gidip gitmiceğim mesela silah yetersizdir benden iyi kulanan birine veririm silahı en azından bilen biri kulanır silah vardır adam eksiktir giderim ama ben canımı seven biriyim o kadar ölüme koşmam yalan söylicek değilim ama savaşırım
Kesin gideceksin ve ölmen yüksek ihtimal

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,906
Üyeler
183,918
Son üye
Berat.zeze