Usta birliği için telefon

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
4000
Usta birliğinde kullanılabilecek tuşlu kameralı internete bağlanan telefon varmı önerdiğiniz, Nokia'nın vardı ama satılmıyor galiba

Usta birliğinde kullanılabilecek tuşlu kameralı internete bağlanan telefon varmı önerdiğiniz, Nokia'nın vardı ama satılmıyor galiba
Hocam Xiaomi’nin tuşlu ama her şeyi açan telefonu vardı fiyatı da Max 1000-1500 arasıydı. İnternete aratırsanız bulabilirsiniz. YouTube bakarsanız hızlı şekilde bulursunuz.

Xiaomi Qin F22 modeli vardı ama satışı var mı hala bilmiyorum

Hocam Xiaomi’nin tuşlu ama her şeyi açan telefonu vardı fiyatı da Max 1000-1500 arasıydı. İnternete aratırsanız bulabilirsiniz. YouTube bakarsanız hızlı şekilde bulursunuz.
Evet bitane gördüm ama fiyatı 10bin Tl felandı diye hatırlıyorum aratıcağım internetde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu telefonun kapanma sorunu varmı bazıları kaçak olduğundan kapanıyor

Son düzenleme:
Evet bitane gördüm ama fiyatı 10bin Tl felandı diye hatırlıyorum aratıcağım internetde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki bu telefonun kapanma sorunu varmı bazıları kaçak olduğundan kapanıyor
Hocam ben Türkiye ici yani normal alışveriş sitelerden alınanı bahsediyorum. Kaçak konusunu bilemem onu da bulunduğunuz yerdeki telefonculara sorun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,025
Üyeler
194,794
Son üye
Ebru29
Geri