AnonimKişilik
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 4000
Usta birliğinde kullanılabilecek tuşlu kameralı internete bağlanan telefon varmı önerdiğiniz, Nokia'nın vardı ama satılmıyor galiba
Hocam Xiaomi’nin tuşlu ama her şeyi açan telefonu vardı fiyatı da Max 1000-1500 arasıydı. İnternete aratırsanız bulabilirsiniz. YouTube bakarsanız hızlı şekilde bulursunuz.Usta birliğinde kullanılabilecek tuşlu kameralı internete bağlanan telefon varmı önerdiğiniz, Nokia'nın vardı ama satılmıyor galiba
Xiaomi Qin F22 modeli vardı ama satışı var mı hala bilmiyorumUsta birliğinde kullanılabilecek tuşlu kameralı internete bağlanan telefon varmı önerdiğiniz, Nokia'nın vardı ama satılmıyor galiba
Evet bitane gördüm ama fiyatı 10bin Tl felandı diye hatırlıyorum aratıcağım internetdeHocam Xiaomi’nin tuşlu ama her şeyi açan telefonu vardı fiyatı da Max 1000-1500 arasıydı. İnternete aratırsanız bulabilirsiniz. YouTube bakarsanız hızlı şekilde bulursunuz.
Peki bu telefonun kapanma sorunu varmı bazıları kaçak olduğundan kapanıyorHocam Xiaomi’nin tuşlu ama her şeyi açan telefonu vardı fiyatı da Max 1000-1500 arasıydı. İnternete aratırsanız bulabilirsiniz. YouTube bakarsanız hızlı şekilde bulursunuz.
Hocam ben Türkiye ici yani normal alışveriş sitelerden alınanı bahsediyorum. Kaçak konusunu bilemem onu da bulunduğunuz yerdeki telefonculara sorun.Evet bitane gördüm ama fiyatı 10bin Tl felandı diye hatırlıyorum aratıcağım internetde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki bu telefonun kapanma sorunu varmı bazıları kaçak olduğundan kapanıyor