thelilltibig
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Yarın laptop alıcaklar üniversite için ama ben oyun falanda oynicam onla bana 28-30k arası güzel bi laptop önerisi lazım
Daha çok elden alınacak yerlerden lazim ne biliyim teknosa mediamark gibi elden alabilcegim güzel bi leptop olursa çok iyi olur
Daha çok elden alınacak yerlerden lazim ne biliyim teknosa mediamark gibi elden alabilcegim güzel bi leptop olursa çok iyi olur
Yarın laptop alıcaklar üniversite için ama ben oyun falanda oynicam onla bana 28-30k arası güzel bi laptop önerisi lazım
13500H işlemci alınmaz. İntel 13 ve 14.nesil kronik sorun var ve kısıtlama ile çözülüyor ve 100w işlemci laptopa zarar verir.Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Acer Nitro 16 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
F/p alınır
laptop da yok o sıkıntı geç o işleri reis kullanıyoruz da öneriyoruz.13500H işlemci alınmaz. İntel 13 ve 14.nesil kronik sorun var ve kısıtlama ile çözülüyor ve 100w işlemci laptopa zarar verir.
https://www.vatanbilgisayar.com/ace...-i5-13500h-rtx4050-6gb-8gb-1tb-ssd-16inc.html bu cihazdan şaşma asus öneren arkadaşı dinleme nitro 16 tokatlar tufuYarın laptop alıcaklar üniversite için ama ben oyun falanda oynicam onla bana 28-30k arası güzel bi laptop önerisi lazım