Tr sınırları içerisinde web cam önerisi

4090fanlilbro

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
471
Eylül ayının 7 sinde büyük bir hevesle yurtdışından satın aldım bu kamerayı ama kolay gelsin ürünü kaybetti tam 1 ay 4 gün sonra bugünde iade işlemleri başladı
çok para vermeden taş çatlasın 1100 1200 civarında tr de 1080p kamera bulabilir miyim

bu üründe indirime girmiş amma bidaha o topa girmek istemiyorum yine kaybolur falan :)

Son düzenleme:
Creative Live Cam V2 al geç amazondan.

Yıllardır webcam kullanmıyor olsamda ilgimi çekmiyor değil görüntü kalitesi nasıl acaba ona bakmak lazım dahili mikrofonu var mı bazılarında oluyor

Yıllardır webcam kullanmıyor olsamda ilgimi çekmiyor değil görüntü kalitesi nasıl acaba ona bakmak lazım dahili mikrofonu var mı bazılarında oluyor
görüntü kalitesi çok iyiydi yt de videoları vardı yarsıdım aldım kargoda kayboldu işte :/

Knk Bence 1 Kez daha dene çok güzel görünüyor zaten Amazonda 1 Sıradaymış webcam katogorisinde fiyatıda uygun gözüküyor 760TL'ye başka bu özelliklerde webcam bulamazsın bence zor

Knk Bence 1 Kez daha dene çok güzel görünüyor zaten Amazonda 1 Sıradaymış webcam katogorisinde fiyatıda uygun gözüküyor 760TL'ye başka bu özelliklerde webcam bulamazsın bence zor
Bir çocuk gördüm dün, aynı kaybetmişler onunkinide yoğun zamanda oluyo heralde böyle şeyler tekrar alcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,018
Üyeler
184,872
Son üye
Ofluiso
Geri