Çince Öğrenmeye Başladım

Reaksiyon skoru
19
Udemy'den kurs aldım içinde A-Z tüm Mandarin Çincesini barındırıyor bu sürecimde bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım bir günde bile çok kelime ezberledim cümle kurmayı öğrendim. Şimdiden yardımcı olacak/olmayacak herkese teşekkürler.

hocam helal olsun valla bi yks öğrencisi günde 8 saat çalışsa derece yapıyor siz günde 8 saat dil çalışarak direk çinli olacaksınız herhalde
Dil ogrenmek YKS calismaktan daha mantıklı. Dunya uzerinde Cince Turkce arası yapabilen adam kıtlığı var agir sekilde ve lisan ogrenirken verdigin en ufak emek bosa gitmiyor.

Udemy'den kurs aldım içinde A-Z tüm Mandarin Çincesini barındırıyor bu sürecimde bana vereceğiniz her türlü tavsiyeye açığım bir günde bile çok kelime ezberledim cümle kurmayı öğrendim. Şimdiden yardımcı olacak/olmayacak herkese teşekkürler.
Çince yerine ingilizce öğrensen daha iyi değilmi

çan çin çon ne olduğunu öğrenmeden kabul etmiyorum çince öğrendiğini hocam

Son düzenleme:
Eğer İngilizce seviyen B2-C1 ise Çince öğrenmeye başlaman çok iyi fakat İngilizce seviyen düşük ise bence ilk olarak İngilizceyi hallet.

Eğer İngilizce seviyen B2-C1 ise Çince öğrenmeye başlaman çok iyi fakat İngilizce seviyen düşük ise bence ilk olarak İngilizceyi hallet.
reis ingilizcede basit cumlelerin hepsini kuruyorum da zor cumleleri de kısmen cevirebiliyorum yeterli midir sence?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çince yerine ingilizce öğrensen daha iyi değilmi
Ben meslek olarak ogrenmek istiyorum Çince'yi kendimi 1 sene eve kapatır yuksek maasla ise baslarım hedefim bu.

Geri