- Reaksiyon skoru
- 699
sıcak havanın kondansatör patlattığını ilk senden duydum püskürttün kçaSUJGFHIULSAHGBNHerkes saç kurutma makinesi devam demiş ama o sıcak hava kondansatörleri patlatırsa görürsünüz
sıcak havanın kondansatör patlattığını ilk senden duydum püskürttün kçaSUJGFHIULSAHGBNHerkes saç kurutma makinesi devam demiş ama o sıcak hava kondansatörleri patlatırsa görürsünüz
Yılda bir de temizlenmez aslında abartma sende ahahaYılda bir kasa temizlemek için kompresöre gerek yok bence, saç kurutma makinesi yeterli.
tozları nere emiyor hocam. Toz torbası mı varbataryasız geliyor, batarya ve batarya şarj cihazı 1595 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok ihtiyacınız olan bir ürün ise https://www.trendyol.com/lieber-ger...7d0Zm2DRwSNLUIF-AQ_aem_rWOShfbcxsZDvlyXoMUG-Q bunu alabilirsiniz. Ortalama 2 senedir kullanıyorum oldukça güçlü üflemesi var, çekim gücüde bir hayli yüksek.
Emmiyor üflüyortozları nere emiyor hocam. Toz torbası mı var
Dene gör istersensıcak havanın kondansatör patlattığını ilk senden duydum püskürttün kçaSUJGFHIULSAHGBN
bataryasız geliyor, batarya ve batarya şarj cihazı 1595 tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok ihtiyacınız olan bir ürün ise https://www.trendyol.com/lieber-ger...7d0Zm2DRwSNLUIF-AQ_aem_rWOShfbcxsZDvlyXoMUG-Q bunu alabilirsiniz. Ortalama 2 senedir kullanıyorum oldukça güçlü üflemesi var, çekim gücüde bir hayli yüksek.
300 derece sıcak hava tabancasıyla envai çeşit komponent çıkardım dostum dalga mı geçiyorsun. Üzerinde dayanacağı sıcaklık yazar zatenDene gör istersen
Evet toz torbasıda mevcut.tozları nere emiyor hocam. Toz torbası mı var
Katılıyorum, arada baya baya fark var. Ekran kartının fanini bile kırmıştım dikkat etmek lazım kullanırkenSaç kurutma makinesi bunların yaptığı üflemenin yarısını bile yapamaz.
Aman hocam dikkat, kart fiyatları çok yüksekKatılıyorum, arada baya baya fark var. Ekran kartının fanini bile kırmıştım dikkat etmek lazım kullanırken![]()
Eski karttı Asus 1070 , aliexpresten sipariş ettim değiştirdim sorun kalmadı. 3060ti da var olaydan sonra temizlik esnasında baya dikkat ediyorum artıkAman hocam dikkat, kart fiyatları çok yüksek![]()