Müslüm Gürses
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
Nediyorsunuz bunlara yüzmeyimi özlemişler.Ataları gibi denize dökülmek istiyorlar heralde..
beleş zaten denizi seviyolarsa denize atması bizdenNediyorsunuz bunlara yüzmeyimi özlemişler.Ataları gibi denize dökülmek istiyorlar heralde..
Bu sefer gerçek savaş çıkıcak heralde reis.Bu yaptıkları yanlarına bırakılamaz.https://donanimarsivi.com/forum/konu/yunanlar-tuerk-bayragi-yakti.104139/ burada 4 sayfalık savaş çıkardım :d
Her sene düzenli bayrak yakıyorlar şerolar. Kimse de bir şey yapmıyor.Bu sefer gerçek savaş çıkıcak heralde reis.Bu yaptıkları yanlarına bırakılamaz.
İzmir'de oturuyorum beni çok yakından ilgilendiriyor.Gerekeni yapmaya hazırızAha yine bir savaş çıkaracak konu.
Sadece bayrak yakmak değil.Her sene düzenli bayrak yakıyorlar şerolar. Kimse de bir şey yapmıyor.
Bende İzmir'de oturuyorum hangi ilçedesiniz?İzmir'de oturuyorum beni çok yakından ilgilendiriyor.Gerekeni yapmaya hazırız
Tükürsek ölücekler yaptıkları gidere bak ABD ger1zekal1 değilse bunların yanında durmazHer sene düzenli bayrak yakıyorlar şerolar. Kimse de bir şey yapmıyor.
KarabağlarBende İzmir'de oturuyorum hangi ilçedesiniz?
Ödemiş var burdaBende İzmir'de oturuyorum hangi ilçedesiniz?
bayağı uzaksın Uşak fen e mi gidiyorsun memleketim uşakÖdemiş var burda
Taşınıyoruz bu yaz orada başlıcam liseyebayağı uzaksın Uşak fen e mi gidiyorsun memleketim uşak
Ödemiş köfte yemeye azmı geldimTaşınıyoruz bu yaz orada başlıcam liseye