Bu ekran kartları dikkatimi cekti sizce alınır mı??
bence rx 7700xt almak daha mantıklı
Bu ekran kartları dikkatimi cekti sizce alınır mı??
Amd almayı düşünmüyorum evde 2. Bilgisayar olduğundan dolayı fazla elektrik harcamasın diye uğraşıyorum yoksa zaten 7700 xt veya 7600 xt falan alırdım şimdiye.amd yönel bu fiyatlar verilmez bence bu karta
Üstede dediğim gibi.bence rx 7700xt almak daha mantıklı
çok harcamaz bence 230wat çekiyor diye biliyorumAmd almayı düşünmüyorum evde 2. Bilgisayar olduğundan dolayı fazla elektrik harcamasın diye uğraşıyorum yoksa zaten 7700 xt veya 7600 xt falan alırdım şimdiye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Üstede dediğim gibi.
Niye ki yeni sistem sipariş verdim bi sıkıntı mı varKESİNLİKLE BU MAGAZAN ALIŞVERİŞ YAPMA!!!!
İyi bir model mi?Niye oradan alıyorsun. Normal mağazalardan alabilirsin.
www.gaming.gen.tr/urun/377310/galax-geforce-rtx-4060-ti-1-click-oc-8gb-gddr6-128-bit-dlss-3-ekran-karti-46isl8md8coc-2-yil-birebir-degisim-garantili/
AERO DEDİĞİN MAGAZA ÇOK MAĞDURLARI VAR BEN (DAHİL) HİÇBİR ŞEKİLDE BİRŞEY ALMAYIN İNTERNETTE ARATIRSANIZ ÇOK ŞİKAYETLERİ VE BU MAĞAZA SÜREKLİ İSİM DEGİSTİRİYOR İNSANLAR ANLAMASINLAR DİYE.Niye ki yeni sistem sipariş verdim bi sıkıntı mı var
Önceki kullandığım kart 75 wattdı olabildiğince faturada çok büyük fark olmamasına uğraşıyorum 160 ve 230 arasındaki fark fazla değilmi.çok harcamaz bence 230wat çekiyor diye biliyorum
Ne gibi sorunlar var?AERO DEDİĞİN MAGAZA ÇOK MAĞDURLARI VAR BEN (DAHİL) HİÇBİR ŞEKİLDE BİRŞEY ALMAYIN İNTERNETTE ARATIRSANIZ ÇOK ŞİKAYETLERİ VE BU MAĞAZA SÜREKLİ İSİM DEGİSTİRİYOR İNSANLAR ANLAMASINLAR DİYE.