AJAZZ AJ159 PRO Alınmalı Mı

Büyük hata yapmışsın. M7 pro güzel üründü. 290 a onu alıp yanına birşeyler ekleseydin sonra onları iptal ederdin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 hafta
BT yok diye heves etmedim. Bir haftadır sürekli önüme düşüyor machenike. Ama geceki fırsat (gece saat 2) gerçekten güzeldi. sıkıntı sepete diğer ekleyecek ürünlerle uğraşmak istemedim. çok uykum vardı. tek sipariş içinden istemediğin ürünü iptal edebiliyor musun? komple sipariş iptal edilmez mi

BT yok diye heves etmedim. Bir haftadır sürekli önüme düşüyor machenike. Ama geceki fırsat (gece saat 2) gerçekten güzeldi. sıkıntı sepete diğer ekleyecek ürünlerle uğraşmak istemedim. çok uykum vardı. tek sipariş içinden istemediğin ürünü iptal edebiliyor musun? komple sipariş iptal edilmez mi
Normal de ediliyordu tekli fakat dün gördüm sanırım fixlemişler komple iptal ediliyor

Normal de ediliyordu tekli fakat dün gördüm sanırım fixlemişler komple iptal ediliyor
o zaman riske girmem. çok avantajlı bir alışveriş yaptım zannımca. Gelsin böyle diğer ürünlerde. 1178 TL toplam sipariş

Parça parça iptal var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada aldığım kartların birazını iptal etmiştim.

Ekler

• Screenshot_2024-10-25-16-07-17-858_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2024-10-25-16-07-17-858_com.einnovation.temu.jpg
    854.7 KB · Hit: 95
Ayri paketlerde olması dahami iyi aynı paketde olmasimi ikisinin
Yani limit aşmıyorsa aynı paket daha iyi çünkü 1 hakkın gitmiş oluyor aslında pek fark etmiyor aile tc'si de giriyorsun

@yerudaska hadi hayırlı olsun.Kesin royuan mcu artık proda ürün numarasina kadar verdim.Adamlar royuan diyor

Ekler

• Screenshot_2024-10-28-11-21-22-671_com.microsoft.outlooklite.jpg
    Screenshot_2024-10-28-11-21-22-671_com.microsoft.outlooklite.jpg
    370.2 KB · Hit: 96
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye