Moonlighter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,015
Bu termal padler cidden termal macunlar kadar iyi olabiliyor mu ? r5 5700x3d ve rtx 3080 için kullanılır mı ?
Hocam rx6600xt gigabyte eagle modelim var 2 yıldır kullanıyorum sıcaklıkları arttı böyle bişey alsam yenilesem iş görür mü, öneriniz var mıdır bu konudaTermal macun yerine ve laptoplar için kullanmanı öneririm.
Evet işe yarar.Hocam rx6600xt gigabyte eagle modelim var 2 yıldır kullanıyorum sıcaklıkları arttı böyle bişey alsam yenilesem iş görür mü, öneriniz var mıdır bu konuda
Total 334,22TL gönderim ücreti de var
45 dereceden sonra sıvı oluyor.Bu termal padler cidden termal macunlar kadar iyi olabiliyor mu ? r5 5700x3d ve rtx 3080 için kullanılır mı ?
Peki burdaki ürün tam uyarmı uymazsa bıçakla kessem bi sorun teşkil eder miEvet işe yarar.
Bi bqnq mı çıkardı bu gönderim ücretini
Gönderim ücreti var zaten 110 liraBi bqnq mı çıkardı bu gönderim ücretini
Derken45 dereceden sonra sıvı oluyor.
Ekran kartı, laptop vb. direct die soğutmalar için.bunlar ekran kartı için degil mi ?
Evet. Neredeyse en iyi termal macunlar kadar soğutma performansi veriyor + pump out olmuyor. Ama bir sıvı metal kadar iyi soğutmuyor. O da çoğu zaman değmiyor zaten ve biliyorsunuz hem sürülen metale zarar veriyor hem akıp kısa devri riski var.Bu termal padler cidden termal macunlar kadar iyi olabiliyor mu ? r5 5700x3d ve rtx 3080 için kullanılır mı ?
Evet kesiyorsunuz zaten.Peki burdaki ürün tam uyarmı uymazsa bıçakla kessem bi sorun teşkil eder mi
YouTube'da LinusTech in videosu var izlersen anlarsın.Gönderim ücreti var zaten 110 lira
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Derken
laptoplar için hangi boyutta alınmalı?![]()
Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz değişim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
büyük ihtimalle hesabın yeni olmadığı içinBi bqnq mı çıkardı bu gönderim ücretini
mx6 mı yoksa bu mu?Çok iyi fiyat. Bu mağaza guvenilir. Ben de buradan aldım RTX 3080'im için. MX6 pump out olmuştu. Yeni sürülmüş MX6 gibi performans alıyorum + pump out olmuyor. Vergi düzenlemesinden önce 350TL'ye mi ne gelmişti.
Bi tane daha alayım bari.
Bu.laptoplar için hangi boyutta alınmalı?
büyük ihtimalle hesabın yeni olmadığı için
mx6 mı yoksa bu mu?