-Mehmet-
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,495
iyi fiyatmışta sadece pembesi varhocam 670 minimum sepet tutarı olduğu için 1200 ü buluyor
iyi fiyatmışta sadece pembesi varhocam 670 minimum sepet tutarı olduğu için 1200 ü buluyor
Farkederse kahrolayımiyi fiyatmışta sadece pembesi var![]()
fiyat olarak 1070'tlyi geçmiyordu öyle olunca ödeme kısmına yöneltmiyor zaten vallaha umarım gelir hiç ürün sınırı olduğunu bilmiyordum aynı üründen 4-5 tane alınca sıkıntı yaptıklarını biliyorum ama farklı ürünler olduğundan sıkıntı cıkarırlar mı? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirimGeçer herhalde sanırım umarım tam emin değilim
gümrüğe bağlı o tam olarak kıl bi tipse sorun çıkartır umarım geçer kralfiyat olarak 1070'tlyi geçmiyordu öyle olunca ödeme kısmına yöneltmiyor zaten vallaha umarım gelir hiç ürün sınırı olduğunu bilmiyordum aynı üründen 4-5 tane alınca sıkıntı yaptıklarını biliyorum ama farklı ürünler olduğundan sıkıntı cıkarırlar mı? Bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim
tat kaçtı gece gece tam aldık diye sevinirken umarım sorun yaşamam geçmezse iade oluyor değil mi?gümrüğe bağlı o tam olarak kıl bi tipse sorun çıkartır umarım geçer kral