ajazz 099 ajazz aj159 pro aldım ikiside beyazdı bu da mavi olsun dedimMaviş maviş de yakışmaz be agaa
ekran ve sensör bunda ki sensör 3950 yeni piyasa sürülen sensörlerdenBunun 159pro olan ile farkı ne? Ekran mı ? İade edip bunu almaya değer mi?
Sensör 3395 yerine 3950, ekran, kaplama var bir de. Pro almıştım apexin iyi fiyata düştüğünü görünce iptal ettim günlerdir bekliyorum stok gelsin alayım bugüne nasipmiş.Bunun 159pro olan ile farkı ne? Ekran mı ? İade edip bunu almaya değer mi?
Daha uçak kargosuna bile alınmadı benim sipariş iade edip düzgün rengi stoğa gelince almaya değer mi? yoksa diğeri de kullanılır ya der misinajazz 099 ajazz aj159 pro aldım ikiside beyazdı bu da mavi olsun dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran ve sensör bunda ki sensör 3950 yeni piyasa sürülen sensörlerden
Ben siyah olanı bekleyeceğim belki stoklara gelirajazz 099 ajazz aj159 pro aldım ikiside beyazdı bu da mavi olsun dedim
ekran ve sensör bunda ki sensör 3950 yeni piyasa sürülen sensörlerden
Ustam pembiş pembiş alıcaksan et440tl pro yu almıştım onu iptal edeyimmi?
Sadece pembe olan mı sgoğa gelmişti ?
bence etme bütçe varsa bunuda al en kötü proyu satarsın440tl pro yu almıştım onu iptal edeyimmi?
mavide vardı hocam bitmişSadece pembe olan mı sgoğa gelmişti ?
Yav siparişe bakarken renge tıkladım yanlışlıkla, sormadan direkt siparişi pembe yaptı f5 atıp hemen tekrar mavi yaptım aklım çıktı İnşallah sorun olmazbence etme bütçe varsa bunuda al en kötü proyu satarsın
mavide vardı hocam bitmiş