Bedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
gördüm bende turuncu geldi gitti bi anda
gördüm bende turuncu geldi gitti bi anda
rog berbat ötesi ne aldıysam sorunlu ekran kartı monitörVay be arkadaş çok değişik bir forum çin ürünü ajazz rog yerine tercih ediliyor.
Ona bakarsan wraith ürünleri de çin? Bu arada elimde şuan rog gladius var onu bırakıp geçicemVay be arkadaş çok değişik bir forum çin ürünü ajazz rog yerine tercih ediliyor.
He bu arada rog yazılımını saymıyorum bile sırf yazılımı için bile rog kullanmam bir dahaVay be arkadaş çok değişik bir forum çin ürünü ajazz rog yerine tercih ediliyor.
Büyük enayilik hocam stok varken almanız lazım isterse pembe olsun.turuncu varken naz yapıp almadım siyah alıcam diye![]()
bütün setup siyah ondan siyah almak istedimde farketmez artık alamda en kötü takaslamak isteyen varsa takaslarızBüyük enayilik hocam stok varken almanız lazım isterse pembe olsun.
İşi gücü bırakıp bunun peşine düştüm. Gelse de rahatlasam.pembe bile gelirse alıcam ya yeter ki gelsin dock için
onu yapanlardan biride benim malesefBüyük enayilik hocam stok varken almanız lazım isterse pembe olsun.
Hocam konuyu bozuyorum ama aj099 nasıl sarj ediliyor bilginiz var mıturuncu varken naz yapıp almadım siyah alıcam diye![]()