Silco
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,697
3 farklı destek ile konuştum iade edilen ürünün vergisinin de iade edileceğini söylediO iade gümrük vergisini iade etmiyor bilginize arkadaşlar
3 farklı destek ile konuştum iade edilen ürünün vergisinin de iade edileceğini söylediO iade gümrük vergisini iade etmiyor bilginize arkadaşlar
bakacaz gelincefazla kasma herkes aynı sonucu almıyor bende kulaklık aldım.
az bir mesafede kopma oluyor denmişti.
evin heryerini geziyorum onca duvar var kopmuyor
bu mouse içinde 30 cm uzak olursa kopma var deniyordu herkeste aynı sonucu vermeyebilir denemek lazım.
öyle knk3 apex'le fazlasıyla yırttım2 apexi en kötü 1.500'den satsam hem apexlerin parası hem pronun çıkar
7500F olmaz mı be üstad8000 hz kullanmak için en az 5800X3D veya 7600X gibi işlemcinizin olması lazım zaten
1k kullanmak mantıklı olurBende r5 3600x var kacta kullanirim
benden kestiler vergi nasıl iade ediyolarmış3 farklı destek ile konuştum iade edilen ürünün vergisinin de iade edileceğini söyledi
Pro iyi çıkacak diye düşünüyorum yorumu da var en azından ben satmıcam 1 pro 1 apex kalcak diğerlerini satıcam toplam 5 mouse kalıyor elime hepsini yavaş yavaş satarımöyle knkben pro dan kar ederim belki satmam bile onu oda dursun yedek.
Bilip bilmeden konuşma.milletide yanlis bilgilendirmeO iade gümrük vergisini iade etmiyor bilginize arkadaşlar
Bana bilmiyoruz dediler hocam iade ederlerse proyu duruma göre iade edebilirim gelince o zaman3 farklı destek ile konuştum iade edilen ürünün vergisinin de iade edileceğini söyledi
mdjsjdksjdksdjYo banlarız
Apex kronik sorunlu ve bence bu fiyata alınır. Çünkü şansını denemiş oluyorsun. 700 TL ye aldığımız apexler ya iyi gelecek ya da çöp. Ben bu durumu daha önceden de biliyordum ve bu riski göze alarak apex aldım. Pro sürümünde ise hiç kötü yorum hatta hep iyi yorum var. İşimi garantiye alarak bir tane de pro aldım Pro 1200'e geldi ama olsun. İşimizi sağlama alalım birinden biri sıkıntısız çalışsın.Bilgili biri konuya açıklık getirirse iyi olur.
Apex kronik sorunlumu? Alınmaz mı?
Aynı problemler Pro da da varmı?
edilmiyor dogru soylemıs arkadasBilip bilmeden konuşma.milletide yanlis bilgilendirme
biri 600 lira biri 1.5kFurylevel Z1 bence daha mantikliydi arkadaşlar, bir adam alıyor 3 kere duvara atiyor kırılmıyor. Ajaz aj159 da malzeme kalitesi kötü denilmiş.