MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,079
Beyaz siyah kafi hocam turuncu çocuk oyuncağı gibi duruyorNasıl ya çok iyi bence. Sade renkler mi seviyorsunuz siz ?
Beyaz siyah kafi hocam turuncu çocuk oyuncağı gibi duruyorNasıl ya çok iyi bence. Sade renkler mi seviyorsunuz siz ?
gerek yok ki o zaman birde olayını anlamadım anlasam mantıklı mı değil mi, ona emin olcam da :dBoş ztn 2k üstü boş bence. 7800x3d de 8khz de 4lhzde bile dönüyormuş arada.
Gayet güzel bence 1 adet mavi 1 adet turuncu kaldı bendeŞunu alacağıma hiç almam daha iyi çok kötü rengi var
patladımŞunu alacağıma hiç almam daha iyi çok kötü rengi var
+2.000 tane mesaj gelmiş indirimli fare konusuna...
Onlar da bana çok klasik geliyor. Tercih meselesi. Ha belki beyaz alırım ama siyah alacağımı sanmıyorum.Beyaz siyah kafi hocam turuncu çocuk oyuncağı gibi duruyor
Kişisler zevkler tartışılmaz hocam hoşuma gitmiyor maalesef, maviye daha sıcak bakıyorum yinedeGayet güzel bence 1 adet mavi 1 adet turuncu kaldı bendenormal de 2 turuncu vardı
Önceki mesajda yazmıştım hocam. Sepet dolsun diye 2 tane turuncu aldım. Birine ihtiyacım yok 1100'e bırakırım.Turuncu apex lazım , dkm200 isteyip alamayan varsa takas etmek isteyenler yazabilir veya sadece apex satmak isteyen
Aynen max 2k.Boş ztn 2k üstü boş bence. 7800x3d de 8khz de 4lhzde bile dönüyormuş arada.
Aynen öyle kral, şöyle saygılı tartışmak bile güzel bişeyOnlar da bana çok klasik geliyor. Tercih meselesi. Ha belki beyaz alırım ama siyah alacağımı sanmıyorum.
Okpatladım![]()
kaç taneAldım lan aldım apex aldım![]()