oaK´
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,608
hocam nasıl yaptınız610 TL'ye geliyor bana pro
hocam nasıl yaptınız610 TL'ye geliyor bana pro
ben kendi promu iade edip apex aldım. Takılma sorunu 8k da oluyor. 2k veya 4k da takılmazsa her türlü daha iyi ya. 1k da bile çalışsa okey benim içinben proyu cekmistim apexi cekim mi kalsin mi sizce royuan 3950ye gore yetersiz ondan takilma yapiyor diyenler var sorun olsa bu kopekyiyiciler almaz geri kitlerler 1k.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pro varken alinir mi
bazilari 1k ustune alinmiyor demisben kendi promu iade edip apex aldım. Takılma sorunu 8k da oluyor. 2k veya 4k da takılmazsa her türlü daha iyi ya. 1k da bile çalışsa okey benim için
Ya herkese öyle gelir demiyorum ama bi kaç yoruma baktım kutusu paramparça giden bile olmuş. Sağlam yolladıkları varsada yolda üstünden geçiyorlar. Veya iade ürün veya ufak tefek defosu olan ürün orasını bilemiyorum. Biz önlem alalım da. Ben yurtdışından kendim toptan alıyorum bu satılan ürünler genelde bu bahsettiğim şeylerden kalanlar oluyor. Firma kendisi 70 dolara satıyor sen düşün...Ucuz olma sebebi belliİade ettirecekler zorla
? CevaplarmisinjzArkadaşlar Ajazz'ın kendi sitesinde bile Apex'in pembe rengi yok. Bu normal mi?
Pembe rengini almayı planlıyordum. Sorun çıkmaz degil mi?
Pembe renk stok bekliyorum.Beyler Apex bekleyen var mı?
O yeni çıkmış olabilir o yüzden eklenmemiş.? Cevaplarmisinjz
Ben.Beyler Apex bekleyen var mı?
benBeyler Apex bekleyen var mı?
alınır niye alınmasn. sensörü daha iyi sorunsuz gelirse kârda oluyorsunuz. (satıcak olursanız) Ya da almayıp klavye falan bakabilirsinben proyu cekmistim apexi cekim mi kalsin mi sizce royuan 3950ye gore yetersiz ondan takilma yapiyor diyenler var sorun olsa bu kopekyiyiciler almaz geri kitlerler 1k.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pro varken alinir mi
neden ediyorsun hocamTamam benim turuncuyu iade ediceğim. 5dk içinde stoğa düşer.
60 70 dolar etmeyecek urunler aslında ondan olabılırYa herkese öyle gelir demiyorum ama bi kaç yoruma baktım kutusu paramparça giden bile olmuş. Sağlam yolladıkları varsada yolda üstünden geçiyorlar. Veya iade ürün veya ufak tefek defosu olan ürün orasını bilemiyorum. Biz önlem alalım da. Ben yurtdışından kendim toptan alıyorum bu satılan ürünler genelde bu bahsettiğim şeylerden kalanlar oluyor. Firma kendisi 70 dolara satıyor sen düşün...