❌İndirim Bitti! 🚨BEDAVA 1 AY TOD ÜYELİĞİ🚨 (Sınırsız kullanım hakkı)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Teşekkürler hocam. Son olarak 2 tane kod gireceğim ya orada 'üyeliğinizin bitmesine 60 gün kaldı' gibi bir yazı yazıyor mu?
1730230474127.png

işte ben de onu diyorum bunlar 27 kasımda bitecek gözüküyor fakat bir kupon kodu daha girersem stacklenecekler mi yoksa boşa mı gidecek bilmiyorum. o yüzden bekletiyorum bu bitince yenisini gireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tabii eğer satıcının tekinden 60 70 tane aldıysanız deneyip bize de haber edebilrsiniz :D

Alıntıyı görüntüle
işte ben de onu diyorum bunlar 27 kasımda bitecek gözüküyor fakat bir kupon kodu daha girersem stacklenecekler mi yoksa boşa mı gidecek bilmiyorum. o yüzden bekletiyorum bu bitince yenisini gireceğim

tabii eğer satıcının tekinden 60 70 tane aldıysanız deneyip bize de haber edebilrsiniz :D
Kampanya kodları tükenebilir bence kodları alalım kalsın bitince gireriz. Tabi oluyorsa.

Facebooktan Mehmet hünerveririm hocam zaten 1.5 tl tanesi beleş

süresi var

ama bende tod hesabı yok nasıl girecemki kodu

facebokta bu adammda aldım tanesi 1.5 tl ben 10 tane aldım isteyen daha fazla alabilir
Facebooktan Mehmet hüner isimli abi 2 tl den veriyor. Kodlarda sıkıntı çıkarsa yardımcı da oluyor. Öneririm.

Kampanya bitmiş olabilir mi? Eğlence kısmında çıkmıyor. Yoksa mobil mi girmem gerekiyor?

1730231584412.png

TOD da üye olma kısmına girdiğimde paket seçmemi istiyor üye olmak için paket mi satın almam lazım daha önce üye olmadığım için giriş yapıp kodu aktif edemiyorum

TOD da üye olma kısmına girdiğimde paket seçmemi istiyor üye olmak için paket mi satın almam lazım daha önce üye olmadığım için giriş yapıp kodu aktif edemiyorum
paket almadan kod girebilen de var ama nasıl bilmiyorum hocam biraz üstte bi link bıraktım ona basarak deneyin

Kampanya bitmiş olabilir mi? Eğlence kısmında çıkmıyor. Yoksa mobil mi girmem gerekiyor?

Alıntıyı görüntüle
ben mobilde görebiliyorum hala

paket almadan kod girebilen de var ama nasıl bilmiyorum hocam biraz üstte bi link bıraktım ona basarak deneyin
deneyim bi teşekkür ederim

ben mobilde görebiliyorum hala
attığınız linkten giriş yapıp kodu girdim ve direkt üyelik açma sayfasına yönlendirdi paket 0tl olarak gözüktü teşekkürler hocam tekrardan

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,729
Üyeler
184,209
Son üye
araff