Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 406
Teşekkürler hocam. Son olarak 2 tane kod gireceğim ya orada 'üyeliğinizin bitmesine 60 gün kaldı' gibi bir yazı yazıyor mu?
Teşekkürler hocam. Son olarak 2 tane kod gireceğim ya orada 'üyeliğinizin bitmesine 60 gün kaldı' gibi bir yazı yazıyor mu?
Kampanya kodları tükenebilir bence kodları alalım kalsın bitince gireriz. Tabi oluyorsa.Alıntıyı görüntüle
işte ben de onu diyorum bunlar 27 kasımda bitecek gözüküyor fakat bir kupon kodu daha girersem stacklenecekler mi yoksa boşa mı gidecek bilmiyorum. o yüzden bekletiyorum bu bitince yenisini gireceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabii eğer satıcının tekinden 60 70 tane aldıysanız deneyip bize de haber edebilrsiniz![]()
Facebooktan Mehmet hüner isimli abi 2 tl den veriyor. Kodlarda sıkıntı çıkarsa yardımcı da oluyor. Öneririm.Facebooktan Mehmet hünerveririm hocam zaten 1.5 tl tanesi beleş
süresi var
ama bende tod hesabı yok nasıl girecemki kodu
facebokta bu adammda aldım tanesi 1.5 tl ben 10 tane aldım isteyen daha fazla alabilir
Az önce 1.5 tuFacebooktan Mehmet hüner isimli abi 2 tl den veriyor. Kodlarda sıkıntı çıkarsa yardımcı da oluyor. Öneririm.
paket almadan kod girebilen de var ama nasıl bilmiyorum hocam biraz üstte bi link bıraktım ona basarak deneyinTOD da üye olma kısmına girdiğimde paket seçmemi istiyor üye olmak için paket mi satın almam lazım daha önce üye olmadığım için giriş yapıp kodu aktif edemiyorum
ben mobilde görebiliyorum halaKampanya bitmiş olabilir mi? Eğlence kısmında çıkmıyor. Yoksa mobil mi girmem gerekiyor?
Alıntıyı görüntüle
deneyim bi teşekkür ederimpaket almadan kod girebilen de var ama nasıl bilmiyorum hocam biraz üstte bi link bıraktım ona basarak deneyin
attığınız linkten giriş yapıp kodu girdim ve direkt üyelik açma sayfasına yönlendirdi paket 0tl olarak gözüktü teşekkürler hocam tekrardanpaket almadan kod girebilen de var ama nasıl bilmiyorum hocam biraz üstte bi link bıraktım ona basarak deneyin
ben mobilde görebiliyorum hala
1.5 du 2mi yapmışFacebooktan Mehmet hüner isimli abi 2 tl den veriyor. Kodlarda sıkıntı çıkarsa yardımcı da oluyor. Öneririm.
cevap vermiyor1.5 du 2mi yapmış
facebookta mehmet hüner isimli bi abi var ondan aldım sorun çıkmadıbu kodları kimden satın alıyoruz garanti biri varmı?