Cs Go Hata Veriyor

Frandora

80+
Reaksiyon skoru
8
Herkese merhaba arkadaşlar
Cs go da rekabetçi girerken başlat dediğimde bu hatayı veriyor dosyaları felan doğruladım yine olmadi kaç saattir uğraşıyorum bilen varmı acaba

Ekler

• 15861242483464926462866331232547.webp
    15861242483464926462866331232547.webp
    1,022.4 KB · Hit: 131
Cs go da rekabetçi girerken başlat dediğimde bu hatayı veriyor dosyaları felan doğruladım yine olmadi kaç saattir uğraşıyorum bilen varmı acaba
Steamden çıkış yap tekrar gir dosyaları doğrular düzelir diye biliyorum ?

Knk ban yemişsin galiba
Ek-1 yanlış bilgi vermişim kb

Kanka oyun dosyalarını bi daha doğrula bu hatanın çözümü o olmassa sil yeniden yükle

Bendede oluyo dosya ları bıdaha dogrula istersen bende oyle vozulmustu

Steam arka planda çalışırken masaüstü sağ alt köşede simgesi belirir ona sağ tıklayıp çıkış yapmalısın daha sonra Steam uygulamasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır, gelen soruya evet de daha sonra CS GO oyununa giriş sağlayabilirsin. (y) ;)

2 çözümü var 1.si sap alttan gizli sekmelerde steamden çıkış yap tekrar steamı yönetici olarak çalıştır
2.si%99 Steam kütüphanenden csgoya sağ tıkla yerel dosyalardan dosya bütünlüğünü doğrulaya bas sorun düzelecektir.
İyi forumlar

Steam arka planda çalışırken masaüstü sağ alt köşede simgesi belirir ona sağ tıklayıp çıkış yapmalısın daha sonra Steam uygulamasını sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır, gelen soruya evet de daha sonra CS GO oyununa giriş sağlayabilirsin. (y) ;)
Denedim olmadı :(

Ben de çok oldu bu ya öncelikle oyun dosyalarını doğrula başlatma arkada orbit yazılımlı programlar varsa kapat ben de kendiliğinden düzeldi.

2 çözümü var 1.si sap alttan gizli sekmelerde steamden çıkış yap tekrar steamı yönetici olarak çalıştır
2.si%99 Steam kütüphanenden csgoya sağ tıkla yerel dosyalardan dosya bütünlüğünü doğrulaya bas sorun düzelecektir.
İyi forumlar
Malesef olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,457
Üyeler
197,472
Son üye
Arda Ü.
Geri