❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bu mu
AliExpress'te bu muhteşem ürünü
buldum. Hemen göz atın!
470,21TL | KTT Kang beyaz V3 anahtarları mekanik klavye aksesuarları anahtarı 3Pin özel kiraz RGB SMD oyun MX anahtarı ile uyumlu
https://tr.aliexpress.com/item/1005...=scene:pcDetailTopMoreOtherSeller|query_from: cakması bu sanırım

Siyah alanlar "View order details" kısmından şu şekilde bir ekran görüntüsü atabilir misiniz ?

Ekler

• brave_SudkCJbcer.jpg
    brave_SudkCJbcer.jpg
    35.5 KB · Hit: 83
@freygasm hocam ıyı dıyordun vıdeoda adam gommus
O kanal meme kanalı ve hipyotech bu işin gurmesi. Elinde 300-400usdlik boardlar var ve yaşadığı konum dolayısıyla bunlara çok kolay erişebiliyor. Adamın sadece 100-120 usdlik keycapsleri var. Tabi ki gömcek klavyeyi. Takip ettiğim bir kanal hatta. Ki gömdüğü kısımda fiyat kısmı daha çok vergisiz 15usdye aldınız bu klavyeyi :D Videoda 80-90usd olmasına kayıyor adam.

O kanal meme kanalı ve hipyotech bu işin gurmesi. Elinde 300-400usdlik boardlar var ve yaşadığı konum dolayısıyla bunlara çok kolay erişebiliyor. Adamın sadece 100-120 usdlik keycapsleri var. Tabi ki gömcek klavyeyi. Takip ettiğim bir kanal hatta. Ki gömdüğü kısımda fiyat kısmı daha çok vergisiz 15usdye aldınız bu klavyeyi :D Videoda 80-90usd olmasına kayıyor adam.
heeee anladım

Hocam ben de takip ediyorum kanalı biliyorum dediklerinizi ama baya yamuluyor gibi basınca

Ayrıca buna ek olarak klavyede özellikle salladığı kısımlardan biri de northfacin rgb, rgb üst tarafta bu da tuşlardaki rgbleri kapatabiliyor.

Ayrıca buna ek olarak klavyede özellikle salladığı kısımlardan biri de northfacin rgb, rgb üst tarafta bu da tuşlardaki rgbleri kapatabiliyor.
O ne demek yani rgb gözükmüyor mu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,889
Üyeler
193,831
Son üye
emi1