Hayboylenickin
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Benimki de uçak bekliyor hâlâ paket kendisi sürecek uçağı eğitimleri tamamlayamamış daha
Benimki de uçak bekliyor hâlâ paket kendisi sürecek uçağı eğitimleri tamamlayamamış daha
simbatın uçan halısı ile kargo göndermişler galibaBenimki de uçak bekliyor hâlâ paket kendisi sürecek uçağı eğitimleri tamamlayamamış daha
Desteği darla bayağı sizden bir daha sipariş vermeyeceğim bundan sonra da hesabı kapatacağım de falan ben öyle yaptığımda kargo nakildeydi hızlandıracağım dedi ve ertesi gün uçaktan geçmiş ve gümrüğe gelmişti.Benimki de uçak bekliyor hâlâ paket kendisi sürecek uçağı eğitimleri tamamlayamamış daha
Bence yalan knk bu bunların hızlandırma olayiDesteği darla bayağı sizden bir daha sipariş vermeyeceğim bundan sonra da hesabı kapatacağım de falan ben öyle yaptığımda kargo nakildeydi hızlandıracağım dedi ve ertesi gün uçaktan geçmiş ve gümrüğe gelmişti.
Pro adamdırArkadaşlar biraz geç olacak ama satıcı geçen hafta attığım ticketa az önce cevap vermiş Pro'da da Royuan varmış Allah razı olsun be.
Alıntıyı görüntüle
İyi mi yaniArkadaşlar biraz geç olacak ama satıcı geçen hafta attığım ticketa az önce cevap vermiş Pro'da da Royuan varmış Allah razı olsun be.
Alıntıyı görüntüle
Hayır değil tabi de eline ulaşan arkadaş inceleme yapamadı galibaİyi mi yani
Roma mızrağı diyeyim anla.İyi mi yani
banggodAliexpress banggod ilk çıktığı zamanlar motospeed alıyordu herkes
sürekli w tuşu bozuluyordu halen bozuk 0 alıp satmıştım onada w tuşu bozulmuş şuan kronik özürlü klavye arkadaş halen kullanıyor 2 yıl 3 yıllık 4 yıllık ürünleri var 2018 aldığım varbanggod![]()
Kargo şirketinde çalışmıştım hocam ben. Ürünlerin geldiği ve gideceği yöre göre sıralıyorlardı. Çin'den gelen ürünü kim ne yapsın bi kaç aya gelir işte dkslfks.Desteği darla bayağı sizden bir daha sipariş vermeyeceğim bundan sonra da hesabı kapatacağım de falan ben öyle yaptığımda kargo nakildeydi hızlandıracağım dedi ve ertesi gün uçaktan geçmiş ve gümrüğe gelmişti.
Hocam en kötü indirim kodu veriyorlar beleş kodKargo şirketinde çalışmıştım hocam ben. Ürünlerin geldiği ve gideceği yöre göre sıralıyorlardı. Çin'den gelen ürünü kim ne yapsın bi kaç aya gelir işte dkslfks.