❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Benimki de uçak bekliyor hâlâ paket kendisi sürecek uçağı eğitimleri tamamlayamamış daha
Desteği darla bayağı sizden bir daha sipariş vermeyeceğim bundan sonra da hesabı kapatacağım de falan ben öyle yaptığımda kargo nakildeydi hızlandıracağım dedi ve ertesi gün uçaktan geçmiş ve gümrüğe gelmişti.

Desteği darla bayağı sizden bir daha sipariş vermeyeceğim bundan sonra da hesabı kapatacağım de falan ben öyle yaptığımda kargo nakildeydi hızlandıracağım dedi ve ertesi gün uçaktan geçmiş ve gümrüğe gelmişti.
Bence yalan knk bu bunların hızlandırma olayi 😂 uçak moturuna jet motor yakıtı mi uyarliyor.
Sadece takip yazisini hızlandırıyor kargo durumunu güncelliyorlar sistemde 😂

Arkadaşlar biraz geç olacak ama satıcı geçen hafta attığım ticketa az önce cevap vermiş Pro'da da Royuan varmış Allah razı olsun be.
1730365059288.png

sürekli w tuşu bozuluyordu halen bozuk 0 alıp satmıştım onada w tuşu bozulmuş şuan kronik özürlü klavye arkadaş halen kullanıyor 2 yıl 3 yıllık 4 yıllık ürünleri var 2018 aldığım var :D hepsi qwe genelde bozuluyor ortalama hepsi aynı şeyden sıkayetçi

Kargo şirketinde çalışmıştım hocam ben. Ürünlerin geldiği ve gideceği yöre göre sıralıyorlardı. Çin'den gelen ürünü kim ne yapsın bi kaç aya gelir işte dkslfks.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,637
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri