Touoa
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,350
2-3 sistem var ben deAlıp napcan mesela bunu düşünerek al ben 2. Aldım satarım diye ama bu piyasada zor parayı bekletmeye değmez
2-3 sistem var ben deAlıp napcan mesela bunu düşünerek al ben 2. Aldım satarım diye ama bu piyasada zor parayı bekletmeye değmez
Resimdeki gibi.Bu ürün bembeyaz mi yoksa gri mi
Neyden bahsediyorsunBu ürün bembeyaz mi yoksa gri mi
Birkaç video baktım videoda baya gri gibi duruyor fotodan farklı gibiResimdeki gibi.
TOPLAMDA KAÇ PARAYA GELDİ MAXNeyden bahsediyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ajazz 820 maxin hissiyati sesi malzemesioyle kaliteliki basarken zevk aliyorsunuz umarim bu da oyledir yoksa pisman olurum evde 5 tane klavye olacak
Bana 1200'e geldi şimdi 50 TL iadesini aldım kutunun içinden geçmişler yani toplam 1150 TL.TOPLAMDA KAÇ PARAYA GELDİ MAX
Güzel fiyat bakalım bende klavyelerimi bekliyorum gelsin 2 çeşit ajazz 1 tane aula var 1 tanede aj159pro aldımBana 1200'e geldi şimdi 50 TL iadesini aldım kutunun içinden geçmişler yani toplam 1150 TL.
1500TOPLAMDA KAÇ PARAYA GELDİ MAX
Sadaka mı veriyorlar 50 neBana 1200'e geldi şimdi 50 TL iadesini aldım kutunun içinden geçmişler yani toplam 1150 TL.
Bende öyle yapıyorum ama kredi iadesini bana kapattılar. Çok sık işlem yaptım diye herhalde.Hocam kredi olarak iade etmek daha mantıklı bence öyle durumlarda anında tanımlıyorlar çünkü.
Valla 10-15 desteğe yazdım hepsi iade et tekrar sipariş et diyor diyorum ki klavye stokta yok nasıl yeniden alayım en sonuncu dedi 50 tl kabul ediyor musunuz herhalde git artık cebimden veriyorum dediSadaka mı veriyorlar 50 ne
4 apex 3 aula 1 pro aldımGüzel fiyat bakalım bende klavyelerimi bekliyorum gelsin 2 çeşit ajazz 1 tane aula var 1 tanede aj159pro aldım
Kredi iadesi yok bendeSadaka mı veriyorlar 50 ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende öyle yapıyorum ama kredi iadesini bana kapattılar. Çok sık işlem yaptım diye herhalde.