Sahibinden ürün satmak

BixiBlake

80+ Gold
Reaksiyon skoru
15,063
sarı sitede darmoshark m3 4k mousemi koydum bugün biri yazdı wpden
ibanına para atim bana yarın kargola diyor burda bi dolandırıcılık yapabilir mi adam ?

1730396104435.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Rulep @Fatih Sultan Terim @KaganKK06 @B1L0 @DR. BİYOLOJİ

iban açıklamasına bir baksana borç vs. yazmışsa sıkıntı olmasın

Alıcı ödemeli gönderirim falan demeyi unutma, para senin hesaba geçtikten sonra sorun olmaz.

sarı sitede darmoshark m3 4k mousemi koydum bugün biri yazdı wpden
ibanına para atim bana yarın kargola diyor burda bi dolandırıcılık yapabilir mi adam ?

Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Rulep @Fatih Sultan Terim @KaganKK06 @B1L0 @DR. BİYOLOJİ
Öncelikle hayırlı satışlar konuna gelirsek bende tüm satışları elden ya da iban üzerinden yaparım eskiden ibana yollanan para hafta sonuna denk getirip bankadan iptal edilebiliyordu bu yüzden IBAN üzerinden satışta yapacağın iki şey var ilki para hesaba yatmışmı teyit etmek ikincisi yatan parayı başka bir hesaba transfer etmek ondan sonra ürünü kargolayabilirsin 👌

Öncelikle hayırlı satışlar konuna gelirsek bende tüm satışları elden ya da iban üzerinden yaparım eskiden ibana yollanan para hafta sonuna denk getirip bankadan iptal edilebiliyordu bu yüzden IBAN üzerinden satışta yapacağın iki şey var ilki para hesaba yatmışmı teyit etmek ikincisi yatan parayı başka bir hesaba transfer etmek ondan sonra ürünü kargolayabilirsin 👌
teşekkür ederim aklımda da bu vardı doğrusu parayı başka hesaba atacam.

teşekkür ederim aklımda da bu vardı doğrusu parayı başka hesaba atacam.
Ve dipnot geçeyim bu tarz ticaretler risklidir bu yüzden satılacak ürünü iki taraf yazismalarla teyit etsin çünkü karşı taraf ürünü alıp bana yanlış ürün yolladı diyebilir ayrıca kargo ücreti çok çıkıyor genelde bu yüzden iki taraf anlaştıktan sonra ürünü param güvende ile 50tl olarak satışa koyup kargo ücretini en aza indirebilirsiniz tabi bu süreçte aynı şekilde ibandan parayı attığını teyit edin ve o şekilde param güvendeyi onaylayın

Ve dipnot geçeyim bu tarz ticaretler risklidir bu yüzden satılacak ürünü iki taraf yazismalarla teyit etsin çünkü karşı taraf ürünü alıp bana yanlış ürün yolladı diyebilir ayrıca kargo ücreti çok çıkıyor genelde bu yüzden iki taraf anlattıktan sonra ürünü param güvende ile 50tl olarak satışa koyup kargo ücretini en aza indirebilirsiniz tabi bu süreçte aynı şekilde ibandan parayı attığını teyit edin ve o şekilde param güvendeyi onaylayın
adama söyledim kargo parası çok çıkar diye sahibinden ya da dolaptan min fiyattan girip parayı da ıbandan atın dedim gerek yok dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,982
Üyeler
186,420
Son üye
səbinə
Geri