Ultracı
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 353
Skatezleri sökemedim skatezlerin altında galiba vidalarhocam mouse içini açıcaktınız galiba açtınız mı
Skatezleri sökemedim skatezlerin altında galiba vidalarhocam mouse içini açıcaktınız galiba açtınız mı
skatezlerin altında oluyor ısıtıp çıkartırsan daha rahat çıkar diye biliyorumSkatezleri sökemedim skatezlerin altında galiba vidalar
skatezlerin altındadır %100 arkadaşın dediği gibi ısıtın hocam cımbız yardımıyla çok zarar vermeden çıkartın hatta skatezlerini incelemelerini izlediğimde çoğunluk beğenmiyordu elinizde varsa onu değerlendirebilirsiniz.Skatezleri sökemedim skatezlerin altında galiba vidalar
kendileri mi mail attılar kanka sen mi yazdınDayı benim uçağı havada kaçırdılar herhalde. Hala havada görünüyor + olarak bu mail geldi iadede yalnızca ürün ücreti iade edilirse sıkıntı çıkar söyleyeyim yani
Kendilerikendileri mi mail attılar kanka sen mi yazdın
Hocam prodaki de royuan mı oluyorArkadaşlar ben epomaker'a sordum ajazz 159 apex in mcu'su hiçbir zaman nordic olmamış zaten royuan varmış hep.
Ultracı diye bir arkadaşımızın eline geçmiş 8kda valorant oynamış hiç takılma yok diyor.Normalde kullanıcılar royuan 4k 8k da takılma yapıyor diyor içindeki mcuyu daha açamadığımız için tam bilmiyoruz ama nortic olabilir belki satıcı tarafımıza royuan dedi ama bu oyun testi kafaları karıştırdı birazHocam prodaki de royuan mı oluyor
Niye ki hocam royuanlar takılma mı yapıyor? Nordic çıkarsa kendim kullanacağım da .d bi de 8k neyi çok etkiliyordu tam olarakUltracı diye bir arkadaşımızın eline geçmiş 8kda valorant oynamış hiç takılma yok diyor.Normalde kullanıcılar royuan 4k 8k da takılma yapıyor diyor içindeki mcuyu daha açamadığımız için tam bilmiyoruz ama nortic olabilir belki satıcı tarafımıza royuan dedi ama bu oyun testi kafaları karıştırdı biraz
Hocam bazıları takıntı yapmış ben 4k 8kda kullanıcam diye royuansa eğer kullanılmıyor diye biliyorum takılmalar oluyormuş royuan mcularda norticlerde bu sorun yokmuş.İnternetteki bilgilere göre hocam bunlarda kesin olmamakla beraberNiye ki hocam royuanlar takılma mı yapıyor? Nordic çıkarsa kendim kullanacağım da .d bi de 8k neyi çok etkiliyordu tam olarak
E royuanlar 4 8kda kullandırtmıyorsa takılıyorsa 8k dongle almamızın bi mantığı yok o zamanHocam bazıları takıntı yapmış ben 4k 8kda kullanıcam diye royuansa eğer kullanılmıyor diye biliyorum takılmalar oluyormuş royuan mcularda norticlerde bu sorun yokmuş.İnternetteki bilgilere göre hocam bunlarda kesin olmamakla beraber