❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Ben şu anda valorant oynuyorum 8000 hz'de hiç bir takılma veya problem yok
İşlemcinin ne hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Umarım ondan dolayıdır.
yorumalrınız cok değerlı suan mcu falan acayıip merak ediyor tüm forum ikşnizdekide aynı urun ve aynı mcumu acaba
Bakcam hocam benim işlemci i5 12450hx ben 8kya yetcegini düşünmüyordum zaten ama şuan hangi Hz ayarında bilmiyorum driver insin bakcam

selamlar hocam, apex tekrar stoklara geleceği zaman alacağım fakat min sepet tutarını geçmemi istediği zaman 1knin üstünde bir fiyat çıkıyor.Temuyu hiç kullanmadım ve konuda vergi dahil 700e alanı gördüm fakat hangi sayfada olduğunu kaçırdım.Bu 1klık fiyatı nasıl düşürebilirim
Ben de indirimsiz aldım. MH den %20 indirim kuponu isteyin verirse onunla alın

İşlemcinin ne hocam ?

Bakcam hocam benim işlemci i5 12450hx ben 8kya yetcegini düşünmüyordum zaten ama şuan hangi Hz ayarında bilmiyorum driver insin bakcam
R5 5600

Şu mouse geldiğinde valarant dışında test edebileceğim bir yer var mı

İşlemcinin ne hocam ?

işlemci dediğim mouse içinde olan mcudan bahsediyorum

R5 5600
ödeme kısmında limiti geçmediğim için belli bir miktar başka bir ürün daha ekleyin demişti ama ben istemiyorum bu kısmı atlamanın bir yolu var mıdır. Ve kuponu destekten nasıl istemeliyim

R5 5600
dostum mouse içindeki mcudan bahsediyorum acıp bakan yokmu ?

ödeme kısmında limiti geçmediğim için belli bir miktar başka bir ürün daha ekleyin demişti ama ben istemiyorum bu kısmı atlamanın bir yolu var mıdır. Ve kuponu destekten nasıl istemeliyim
ürüm ekle sonra lazım olmayanı iptal et

sepet tutarını geçecek şekilde satın al sonra iptal et

Bir daha indiriyorum driveri bakalım açıp denicem.Sikintisiz 1kda çalışırsa demekki benim işlemci yetmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,001
Üyeler
185,012
Son üye
Apollo3131
Geri