salihuysal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 201
hangi renk istiyorsunuzilk defa stok yakaladım istediğim renk yok, turuncu ne ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hangi renk istiyorsunuzilk defa stok yakaladım istediğim renk yok, turuncu ne ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu da güzeldi 600 e kaptım bende.he ya bi de bugün baya stok eklediler
alıp almamak arasında gidip geliyorum hocam halihazırda ak992 olunca insan gerek var mı diye tereddüte düşüyor
Değer bence harika bir klavye.alıp almamak arasında gidip geliyorum hocam halihazırda ak992 olunca insan gerek var mı diye tereddüte düşüyor
hocam şimdi 1 pro aldım 2 aj099 aldım bir aj099 arkıma sattım sizce apex mi alayım klavye miDeğer bence harika bir klavye.
Klavyeyi daha pahalıya satarsın mesela. Daha mantıklı klavye.hocam şimdi 1 pro aldım 2 aj099 aldım bir aj099 arkıma sattım sizce apex mi alayım klavye mi
tamam hocam klavye çekeyim o zaman bi taneKlavyeyi daha pahalıya satarsın mesela. Daha mantıklı klavye.
Mesajlardan indirimle alınabiliyor bu arada.tamam hocam klavye çekeyim o zaman bi tane
yok hocam bana sadece kredi iadesi veriyor maalesef gün içinde bakayım tekrar gün içinde geliyor mesajlar çünküMesajlardan indirimle alınabiliyor bu arada.
Stoklar yenileniyor zaten ama hızlıca alsan iyi olur bitebilir belki.yok hocam bana sadece kredi iadesi veriyor maalesef gün içinde bakayım tekrar gün içinde geliyor mesajlar çünkü
yok ya klavye 2 gündür daha bitmediStoklar yenileniyor zaten ama hızlıca alsan iyi olur bitebilir belki.