mavi de var hocam pembe yok diğer ikisi de hiç gelmedi sanırımilk defa stok yakaladım istediğim renk yok, turuncu ne ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyoruz hocam talep açıyorlar111 tlyi ne zaman atıyorlar
işer yarıyor mu bu taktik ona göre iptal edip apex+f75 çevircemproyu yanına ürün ekle ayrı satın al sonra yandakileri iade et klavye ile birliktete bi tane apex al
Mesaj otomatik birleştirildi:
@buraktpl kanka senin credi ne zaman yattı
yandaki ürünleri iptal etme işe yarıyor diye biliyorum hocam ama yinede siz bi başkalarına sorun net değilimişer yarıyor mu bu taktik ona göre iptal edip apex+f75 çevircem
ödeme aşamasında siliyorum ben vergi ekleniyor ya oradayandaki ürünleri iptal etme işe yarıyor diye biliyorum hocam ama yinede siz bi başkalarına sorun net değilim
ödeme aşamasında silip alınca sıkıntı oluyor mu hocamödeme aşamasında siliyorum ben vergi ekleniyor ya orada
Yok hocam deymez zaten olmuyo sepette çok karışık şuan onu çözmeye çalışıyorumişer yarıyor mu bu taktik ona göre iptal edip apex+f75 çevircem
olmadı 2 kere yaptım ikisi de kargodaödeme aşamasında silip alınca sıkıntı oluyor mu hocam
Tam anlayamadım hocam ben sadece mouse koyup yan ürünleri ödeme ekranında silince 670₺ uyarısı veriyor ödeye basıncaolmadı 2 kere yaptım ikisi de kargoda
ha bende limit 480 o zaman alıp iptal edeceksiniz hocamTam anlayamadım hocam ben sadece mouse koyup yan ürünleri ödeme ekranında silince 670₺ uyarısı veriyor ödeye basınca
Stok yaptık ev mouse klavye doldu napalım.Oha kac saat geçmiş hale bitmemiş ilk başta savaş çıkıyordu ne oldu da hype bitti doygunluğa ulaşıldı mi
he ya bi de bugün baya stok ekledilerStok yaptık ev mouse klavye doldu napalım.