Furqan
80+
- Reaksiyon skoru
- 112
nasıl yapıyorsunuz24 saat içinde gelecek diyor 111tl sonrasında da 170 e başvuralım dedi temsilci xd
bu temu ya bizi yiyor ya da biz bunu sömürüyoruz anlamadım gitti
nasıl yapıyorsunuz24 saat içinde gelecek diyor 111tl sonrasında da 170 e başvuralım dedi temsilci xd
bu temu ya bizi yiyor ya da biz bunu sömürüyoruz anlamadım gitti
Mngdegeldi mi
Boş yaziyolar 10 bin mesaj varsa 8 bin i alamadım Alınır mı? sorusu ztnBu konu HK Gaming konusunu geçecek kadar bir indirime sahip değil 420 sayfa olmuş.
Diğer konular ile neredeyse 1000 sayfa oldu. Temuya girip alıcaklar tek yapıcakları bu soru sormasınlar diye cevap konusu bile açtım.Boş yaziyolar 10 bin mesaj varsa 8 bin i alamadım Alınır mı? sorusu ztn
Hala alınır mı aldım diye yazan var aldıysan nie yazionDiğer konular ile neredeyse 1000 sayfa oldu. Temuya girip alıcaklar tek yapıcakları bu soru sormasınlar diye cevap konusu bile açtım.
Konuda tek apex konusulmuyor ki.Diğer konular ile neredeyse 1000 sayfa oldu. Temuya girip alıcaklar tek yapıcakları bu soru sormasınlar diye cevap konusu bile açtım.
Yazdım geldi de apex çıkmıyor.beyler discount card 000 da bana yüzde 99 indirim çıktı apex çıkıyor ama yanına 7 ürün daha ekliyorum gümrükten öyle geçer mi ?
bende çıktı da işte 9 ürün oluyo toplam bende tek paket sayılıyordu dimi ama gümrükte kalır diye korkuyorumYazdım geldi de apex çıkmıyor.
Hemen örnekler senin mesajın altında. 50 defa 5 sipariş hakkı olduğunu söyledik.Hala alınır mı aldım diye yazan var aldıysan nie yazion![]()