habbassaka
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,500
hocam bilgisizliğimden soruyorum pro ve apex modeli hangisi daha iyi? farkları neler
hocam bilgisizliğimden soruyorum pro ve apex modeli hangisi daha iyi? farkları neler
850Hayırlı olsun hocam vergiler dahil ne kadara aldınız?
evet finware güncellemeside yaptım ayrıca kutunsa parlak yazıda apex yok. inceleme yapan kanalların çoğunda vardriver kurdunuz mu hocam
Mavi güzel gözüktü turuncuyu değiştirtsem mi napsamÜrün geldi güncellemelerini yapıyorum ilk izlenimin malzeme kalitesi çok çok iyi switch hissiyatını beğendim
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam peki gözünüze batan herhangi bir şikayetiniz var mı, keşke böyle olmasaydı dediğiniz?
aga sımdı 2 seçeneğim var ilki %20 kodla 750 TL'ye almak 2.si 160 TL kredi iadesi ile 690 TL'ye almak ikisinded vergi dahil2k da felan kullan ıslemcıden cok guc cekıyor
bu fiyata yok hocam tertemiz mouseHocam peki gözünüze batan herhangi bir şikayetiniz var mı, keşke böyle olmasaydı dediğiniz?
Sadece bu mu hocam?ekrana gif koymayı beceremedim![]()
yotubeden ızle hocam ozel bır ayarı vardır mutalakaekrana gif koymayı beceremedim![]()
Anladım çok teşekkürler, tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanın.bu fiyata yok hocam tertemiz mouse
bıdaha alısverıs yapacaksan krediyle alaga sımdı 2 seçeneğim var ilki %20 kodla 750 TL'ye almak 2.si 160 TL kredi iadesi ile 690 TL'ye almak ikisinded vergi dahil
2.yontemi uygularsam kredi iadesini para olarak değil bir sonraki alısvereişte kullana biliyorum değermi aradakı farka birdaha ürün alırmıyım muamma zaten klavyeyıde cektım
alsak mi dayi apex pro geliyordayotubeden ızle hocam ozel bır ayarı vardır mutalaka
takılma sorunu malzeme kalitesi vs bir sorun var mı hocamapexi güncelledim denedim hiçbir sorun yok yağ gibi akıyor 8khz de. cs2 de denedim. 4khz e çekipte denedim ondada sorun yok. i512400f kullanıyorum 4khz ile 8khz arasında cs2 de 40 fps farkediyor haberiniz olsun